Azi este ziua de naștere a vedetei Kanal D, Gabriela Cristea. Proaspăta mămică a împlinit vârsta de 43 de ani, iar soțul ei, Tavi Clonda, a surprins-o cu o declarație de dragoste emoționantă.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea trăiesc trece mai frumoase momente din viața lor. Au devenit părinți de o lună de zile și cei doi sunt numai un zâmbet. Mai mult, pentru ei azi este o zi specială, fiind ziua de naștere a prezentatoarei TV. Gabriela a împlinit 43 de ani, iar Tavi a vrut să marcheze eveimentul cu un mesaj emoționant, aceasta fiind cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care i-a făcut-o vreodată.

Citește și: Catherine Zeta-Jones, fără pic de machiaj: „ Ca femei, suntem puse la colţ când…”

Tavi Clonda i-a făcut o declarație de dragoste

„La mulţi ani, iubita mea soţie, sunt foarte mândru de tine, de noi! În tine am găsit tot ce îmi doream la o femeie, eşti puternică, nu te laşi învinsă niciodată, împărtăşim aceleaşi vise, pe unele le-am împlinit împreună, restul vor urma, împărtăşim aceeaşi iubire şi de o lună de zile împărtăşim acelaşi îngeraş de fetiţă! Să fii sănătoasă pentru că iubită şi împlinită eşti! La mulţi ani, iubi”, a scris Tavi Clonda pe Instagram, la o poză cu Gabriela și fiica lor.

Citește și: