Petrecerea a fost organizată înainte de instituirea carantinei în Corbeanca, acolo unde aceștia locuiesc, iar toți invitații a venit cu testele Covid la zi.

”Dragilor, am tot primit intrebari de la voi legate de momentul in care am rupt turta lui Iris. Am avut treaba multa si nu am avut timp sa va impartasim acest monent special.

A fost o petrecere mica, mica dar cu oameni speciali… Le multumim frumos nasilor pentru clipele superbe traite împreuna, dar si celor care au fost langa noi anul asta cu un gand bun, pentru ca altfel nu s-a putut.

PS: pentru carcotasi, “petrecerea” a fost facuta inainte de carantina si ne-am testat cu totii?”, a scris Gabriela Cristea în mediul online.

Iris-micuta-vedetaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Nașa Cristina Șișcanu i-a pus pe tăviță lui Iris mai multe obiecte, printre care: cheile de la mașină, pixul, cartea, seringa, inelul cu diamante, microfonul, peria de păr etc. Spre surprinderea tuturor, fiica cea mică a Gabrielei Cristea a ales 3 obiecte și anume: cartea, apoi seringa și banii.

”Pentru mine a fost surprinzător ce a ales de pe taviță”, a mărturisit Gabriela Cristea.

“Mami te iubește mult de tot. N-am înțeles-o pe aia cu seringa, dar dacă tu vrei să faci asta, mami și tati te susțin din tot sufletul și o să faci tot ce vrei tu.

Eu nu-ți doresc decât să fii sănătoasă, norocoasă în viață, să-ți dea Dumnezeu fericire și noi o să fim pe lângă tine să te iubim, să te aplaudăm pentru tot ce faci. Te iubește mami din toată inimioara”, i-a spus Gabriela Cristea fetiței ei, care a împlinit doi ani pe 17 martie.

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda din anul 2015. Vedeta a mai fost măritată cu omul de afaceri Marcel Toader, în perioada 2008-2013. Din mariajul cu Tavi Clonda, Gabriela Cristea are două fetițe, Victoria și Iris.

Vezi și ULTIMA ORĂ! Gabriela Cristea revine cu o nouă emisiune TV: ”O să îmi fie puţin dificil”

Citește și:

Cum a fost prima întâlnire a Mihaelei Prigoană cu soacra sa. Ce i-a spus aceasta despre fiul ei, Silviu Prigoană

Kate Middleton, o femeie nemiloasă care visează să ajungă regină. Acuzații grave la adresa ducesei