Gabriela Cristea se bucură din plin de zilele cu soare și de concediul din această perioadă. Majoritatea emisiunilor TV au luat o pauză pentru câteva săptămâni, în luna august, și se pare că nici formarul pe care-l prezintă vedeta nu reprezintă o excepție.

Așadar, prezentatoarea și Tavi Clonda au decis că este momentul pentru o binemeritată vacanță pentru întreaga familie, chiar pe plajele din Grecia, țară greu încercată de incendii. Își petrec însă vacanța într-o zonă care pare păzită de incendii.

Chiar dacă Gabriela Cristea este destul de rezervată în a se afișa în costum de baie, fanii au putut să o observe într-unul dintre videoclipurile realizate de soțul ei, acolo unde vedeta a optat pentru un costum din două piese, roz.

toata-familia-in-apaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Mai multe frânturi cu distracția în familie au fost surprinse de Tavi, inclusiv masa de dimineață, statul la piscină, jocul în nisip, scufundările sau plimbările pe mare. Fetele se simt ca în paradis și la fel cei mari, judecând după zâmbetele lor.

Revenind la Gabriela Cristea, aceasta reușise să slăbească frumos într-o perioadă și spunea, anul trecut, că până la finele lui 2022 voia să ajungă la 50 de kilograme. Mesele copioase din Grecia și-au spus însă cuvântul, iar planurile au cam rămas de domeniul trecutului sau pentru după întoarcerea acasă.

Gabriela Cristea, pe mâinile medicilor esteticieni. Ce intervenție și-a făcut vedeta și cum arată acum: ”Da, am făcut o astfel de intervenție”

Tavi Clonda i-a recomandat să slăbească

Tavi Clonda recunoștea nu demult că-și susține soția în tot ceea ce-și dorește să facă, inclusiv atunci când ține dietă. Chiar a admis că i-a recomandat Gabrielei să urmeze o dietă, pentru a fi fericită și pentru a se simți bine în pielea ei.

Cu toate acestea, artistul mai spunea că pentru el nu este atât de important aspectul fizic, întrucât chimia dintre cei doi este oricum vizibilă și se menține la cote înailte, indiferent de numărul de kilograme.

„Pentru liniștea ei, pentru bucuria și sănătatea ei, i-am spus să slăbească, dar nu la alt mod.

Ea chiar mă acuză că nu-i spun. Dar mie îmi place de ea oricum, chimia și frumusețea există.

Azi dimineață am observat că se vede că a slăbit. După ce ne-am întors din vacanța din Tenerife, în care am fost numai noi doi, a început iar acea dietă. Două săptămâni nu se vede, apoi se observă cu ochiul liber. Așa funcționează.

Am luat și eu câteva kilograme, dar nu se vede, eu mai fac sport”, declara el la un moment dat pentru PlayTech.

Vezi și Imaginea cu care Gabriela Cristea chiar a șocat pe toată lumea: „Plin de filtre, tot Photoshopul e în poza asta”. Gafa colosală a vedetei. Cum s-a dat de gol

Citește și:

Marius Elisei a ajuns de urgență la spital după un accident stupid! Fostul soț al Oanei Roman primele declarații: ”De gradul trei”

Mihai Onilă s-a întors definitiv în România, unde știe că va trăi 117 ani: ”Înțeleg acum că moartea nu este decât o programare” Concret, ce face el ca vindecător