„Mă bucur tare mult că mă întorc în televiziune, şi mai ales mă bucur că o fac într-un proiect în care cred mult. Am avut nevoie de această mică pauză pentru a mă bucura de minunea din viaţa noastră, dar acum e momentul ca mami să meargă la muncă.  Spun “muncă”, dar pentru mine nu este muncă. Atunci când faci cu plăcere ceea ce faci, nu poţi considera că munceşti. Abia aştept să mă întâlnesc cu telespectatorii de care îmi este foarte foarte dor. Le spun să stea pe Antena Stars pentru că le-am pregătit o emisiune foarte tare şi sunt convinsă că le va plăcea”, a spus Gabriela Cristea pentru spynews.ro.

Citește și: O celebră cântăreață a fost abuzată sexual în copilărie de tatăl ei. A dezvăluit totul abia acum

Se va bate în audiențe cu rivala ei, Bianca Drăgușanu

Gabriela Cristea va prezenta la Antena Stars tot o emisiune matrimonială, pe același tronson orar, de la ora 13:00, unde va apărea împreună cu soțul ei, Tavi Clonda, la cererea vedetei.

Îndrăgita prezentatoare TV a anunțat încă din luna ianuarie că este pregătită să se întoarcă din nou pe micul ecran, la doar câteva luni după ce a devenit mamă. Însă, se pare că nu a reușit să se întoarcă în emisiunea „Te vreau lângă mine”, unde a fost înlocuită de Bianca Drăgușanu, și a decis să plece la un post tv concurent.

Citește și: