În 2003, atunci când Gabriela s-a împrumutat de la bancă, era o vedetă în plină ascensiune. Pozase în Playboy, era în centrul atenției presei își croia o carieră și încă nu îl cunscuse pe Marcel Toader, cel care urma să devină primul ei soț.

Ce s-a întâmplat de nu a plătit creditul doar ea știe. Cert este că acum trebuie să plătească pentru această greșeală veche.

În prezent, vedeta lucrează în televiziune, având proiect după proiect. Anul trecut, când rămăsese fără job, ea a reușit să facă bani frumoși din activitatea de influencer.

„În timp de pandemie, dacă stai acasă şi aştepţi să treacă pandemia, o să treacă viaţa pe lângă tine, aşa că mai toţi oamenii din media şi artiştii s-au reprofilat, lucrează foarte mult în social media, lucru pe care l-am făcut şi eu şi am devenit extrem de activă, mi-am crescut conturile de social media foarte mult.

Între timp am semnat multe contracte de publicitate şi sunt convinsă că voi face asta şi în continuare, pentru că până la urmă trebuie să ne folosim de muncă pe care am depus-o până acum şi să încercăm să ne reprofilăm”, declara recent Gabriela Cristea, citată de Wowbiz.

S-a și debrăcat pentru bani și celebritate

Bruneta a debutat în televiziune în anul 1994, iar patru ani mai târziu a acceptat sa pozeze goală, pentru că avea nevoie de bani, după cum a povestit mama ei adoptiva, Paula Crăciunescu.

„Au venit colegii la mine și mi-au zis: «Tu vezi ce face fata ta? A pozat goala. Le-am spus atunci tuturor ca este treaba ei ce face și nu trebuie sa intereseze pe nimeni de ce a făcut asta. Nimeni, nu știa, de fapt, că ea nu avea bani”, a spus Paula Crăciunescu.

Originara din Oltenița, Gabriela povestea că în 2010 s-a separat de familie, explicând că nu se mai înțelegea cu tatăl și fratele ei. În vara aceluiași an, mama Gabrielei Cristea a . Vedeta nu a participat la înmormântarea mamei sale.

Vezi și Gabriela Cristea a spus de ce nu poartă verigheta. Soțul ei poartă două!

Citește și:

Ducesa de Sussex a dezvăluit fără să vrea prima imagine cu fetița ei și a lui Harry

Ea este iubita lui Andrei de la Alb-Negru! Apare zilnic la TV, dar nimeni nu știa că se iubește în secret cu artistul