Vedeta a scris pe o rețea de socializare că este ”pregătită” și ”nerăbdătoare” să revină pe micul ecran și că speră ca acest lucru să se întâmple cât mai curând.

”Dragilor, vă doresc un an nou plin de bucurii, împliniri şi multă iubire în familiile voastre. Ştiu că abia aşteptaţi să ne reîntâlnim, sunt şi eu pregătită şi nerăbdătoare, sper că acest lucru să se întâmple cât mai curând. Va îmbrăţişez cu drag!!!”, a scris Gabriela Cristea pe Facebook, semnând mesajul cu hastagul ”victorienii”, o referire la fiica sa, Bella Victoria Margot.

Gabriela Cristea a avut ultima emisiune la Kanal D, din seria ”Te vreau lângă mine”, în 16 septembrie. În 23 septembrie avea să devină mamă. La cârma emisiunii a venit, din septembrie, Bianca Drăgușanu, partenera lui Victor Slav.

Revine chiar din ianuarie?

La jumătatea lunii noiembrie, la nici o lună de când născuse, Gabriela Cristea declara că îi lipsește emisiunea și că reîntoarcerea ar putea să aibă loc în luna ianuarie. ”În ianuarie, cred… nu sunt 100% sigură, dar în proporție de 90% în ianuarie. Probabil din ianuarie voi reveni pe micul ecran”, spunea ea atunci pentru Cancan.

Sunt asa, jumate, jumate! Îmi doresc să mă întorc, evident, pentru că vreau să fiu o femeie activă și să îmi continui cariera, dar, în același timp, îmi este foarte greu să mă gândesc la momentul în care să o las singură acasă cu tati”, mai spunea prezentatoarea TV atunci.

În orice caz, e limpede că fanii emisiunii nu vor mai avea mult de așteptat pentru a-și vedea favorita pe micul ecran. De altfel, unii i-au scris vedetei că ea era ”sarea și piperul” emisiunii și că show-ul TV nu mai e la fel cu Bianca la cârmă.

Alții, însă, o sfătuiesc pe Gabriela să nu-și grăbească revenirea, pentru că ratează momente unice. ”Mai stai cu copilul tău! Sunt momente unice pe care le merită și mama, și tatăl, și copilul. Nu te grăbi să te întorci la muncă!”, îi scrie o fană, iar în asentimentul său sunt multe altele.

Vezi și o Galerie foto de la întâlnirea dintre fetița Gabrielei Cristea, Victoria, și mezina Cristinei Șișcanu.

Citește și: