Gabriela a făcut dezvăluirea chiar în cadrul emisiunii pe care o prezintă  „Te iubesc de nu te vezi” și le-a dat de înțeles fanilor săi că fetița pe care o va aduce pe lume ar putea avea un nume de floare.

„Mi-a zis soțul meu aseară că o să primim anul ăsta cel mai frumos mărțișor. Bine, nu o s-o cheme Ghiocela, stați liniștiți, deși ar fi interesant să poarte un nume de floare. Dar mai trăim și mai vedem”, a spus Gabriela.

Citește și: Radu Vâlcan a postat o imagine cu Adela Popescu. Iată cum a fotografiat-o și ce a putut să spună despre ea. Fanii au reacționat imediat

Gabriela Cristea va fi nevoită să nască înainte de termen

De altfel, și micuța Victoria Bella are nume de floare. Și asta, pentru că fetița poartă și numele de Margot, de la bunica ei Margareta.

Prezentatoarea de la „Te iubesc de nu te vezi”, însărcinată în șapte luni,  a dezvăluit că va fi nevoită să nască prematur,  această măsură fiind luată de medici pentru a preveni apariția complicațiilor.

„Eu nasc în martie, undeva pe la jumătate. Eu va trebui să nasc mai repede pentru că n-am doi ani între cezariene, cu două-trei săptămâni mai devreme, pentru că există riscul de rupere de uter”, a spus Gabriela.

Citește și: