Frumoasa brunetă a mărturisit în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro Tv că și-ar fi dorit nu unul, ci doi copii, dacă era mai tânără cu cinci ani. Și e de înțeles de ce, având în vedere că are acasă două fetițe minunate ce i-au moștenit ochii superbi. Mai mult de atât, fosta prezentatoare TV a făcut o paralelă între viața ei de mamă cu doi copii și cea a Ancăi Serea, cunoscută drept „mămica eroină a showbiz-ului”, datorită faptului că are nu mai puțin de șase copii și se gândește să-l adopte și pe al șaptelea.

Fosta prezentatoare TV a mărturisit că înainte să o aibă pe cea de-a doua fetiță, nu înțelegea cum Anca Serea se poate descurca cu atâția copii, dar lucrurile s-au schimbat radical atunci când a devenit mamă pentru a doua oară.

„Chiar vreo doi copii aș mai fi făcut. Eu o înțeleg pe Anca Serea. Inițial, trebuie să mărturisesc că eram așa sceptică. Mă uitam la ea și ziceam: Doamne, nu cred că e chiar pe craca ei. A făcut un copil, doi, trei, patru, cinci, nu se mai termina. Numai că după ce am avut-o pe Iris, cea de-a doua fetiță, lucrurile au intrat așa pe un făgaș. (…) Mi-am dat seama că lucrurile nu sunt chiar atât de complicate pe cât par. Probabil că dacă aș fi avut măcar cu 5 ani mai puțin și n-am fi trecut prin această criză, lucrurile ar fi fost mult mai simple”, a declarat Gabriela Cristea, în emisiunea La Măruță de la Pro Tv.