Gabriela Cristea a povestit pe rețelele de socializare că un astrolog i-a recomandat să nu mai poarte haine în anumite culori, drept pentru care urmează să arunce la gunoi tot ce are în șifonier pe aceste nuanțe.
E vorba despre hainele care au culorile galben, bej, maro sau crem.

Prezentatoarea TV a recunoscut că îi este greu să renunțe la aceste culori, mai ales la culoarea galben.
Soția lui Tavi Clonda nu a dat mai multe detalii despre această alegere, însă a precizat că urmează să facă schimbări majore, la aproape 48 de ani.

„Mi-a zis ca nu e ok sa port galben, bej, maron si crem, așa ca ma duc acasă si strâng toate hainele de genul si le arunc.

Problema mea este ce ma fac, pentru ca galbenul este una dintre culorile mele preferate.
La 47 spre 48 trebuie sa fac schimbări majore. Voi ce culoare preferata aveți?”, a spus Gabriela Cristea pe Instagram.

Gabriela Cristea, provbleme de sănătate

Gabriela Cristea este, de obicei, extrem de activă pe rețelele de socializare, unde își ține comunitatea la curent cu toate lucrurile din viața ei. Totuși, în ultima vreme, vedeta a fost destul de absentă în spațiul public, lucru care le-a dat de gândit fanilor.

Celebra prezentatoare nu a lăsat situația nelămurită și a postat mai multe instastory-uri, prin care le-a explicat urmăritorilor ei faptul că s-a confruntat cu anumite probleme de sănătate în ultima vreme.

Concret, soția lui Tavi Clonda a avut de-a face cu o alergie destul de gravă, care i-a afectat în proporții destul de mari aspectul fizic, fapt ce a determinat-o să se retragă pentru o vreme din lumina reflectoarelor.

„Am evitat să apar pe Instagram în ultima vreme, pentru că am avut o alergie foarte, foarte puternică. Se și observă că încă am ochii umflați, dar o să trec și peste aceste aspect.”, a spus Gabriela Cristea pe InstaStory.

Vedeta le-a explicat însă fanilor că aceasta nu este singura alergie cu care s-a confruntat în ultima vreme, întrucât organismul ei este foarte predispus acestor probleme. Prezentatoarea a întâmpinat o situație asemănătoare și la nivelul unghiilor, însă acum, Gabriela Cristea spune că a găsit soluția.

„Am primit în ultima perioadă destul de multe mesaje legate de problema mea cu alergia. Am destule alergii, am un fond alergic, și alergia despre care v-am mai povestit este cea la unghii, în sensul că făceam mega alergie de la tot ce înseamnă procedurile acestea de înfrumusețare atunci când vine vorba de unghii.

M-ați întrebat cum am rezolvat problema. Păi problema am rezolvat-o găsind omul potrivit, care să îmi facă manichiura potrivită, pentru că sunt foarte importante produsele, dar contează și mâna.

Poate vă așteptați să vă ofer o soluție revoluționară, dar la mine asta a funcționat. Am o ușoară alergie imediat după ce termină manichiura, dar nu mă mai ține”, a mai spus Gabriela Cristea pe contul ei de Instagram.

Vezi și Fotografia care a topit inimi! Victoria și Iris sunt tot ce-și poate dori un părinte! Gabriela Cristea, emoționată până la lacrimi!

Citește și:

Cum arăta Cătălin Scărlătescu la prima apariție la TV: ”Deci aveam niște mișcări, niște ciudățenii în mine…”

Iuliana Luciu, motivul pentru care nu a devenit mamă până la vârstă de 35 de ani: „Îmi doream să fiu o mămică tânără”