Apare în ținute la care multe dintre noi visează, se pozează în locuri în care multe dintre noi își doresc să ajungă, participă la evenimente luxoase și pare că e femeia perfectă, care reușește să se achite cu brio atât de meseria ei, cât și de postura de mamă și soție.

Iar adevărul chiar acesta este. Cumva, reușește să jongleze, să împletească cu succes toate laturile vieții ei. Iar vedeta ne-a arătat un crâmpei din viața ei domestică.

View this post on Instagram

Am profitat de ocazie ca s-a mai “inmuiat” vremea si am calcat tona de rufe. #bygabrielacristea

A post shared by Gabriela Cristea (@bygabrielacristea) on

Gabriela Cristea a postat pe Instagram o fotografie cu ea călcând rufe. Da, și asta face o femeie, indiferent câți follow-eri are pe Instagram, indiferent de cât de bine arată în emisiuni.

Fără ifose sau aere de superioditate, vedeta a scris simplu: ”Am profitat de ocazie ca s-a mai “inmuiat” vremea si am calcat tona de rufe„.

E îmbrăcată în haine de casă, pantaloni scurți și un maiou înflorat, are părul strâns neglijent la spate și pare pregătită de ”atac”, cu fierul de călcat în mână.

Peste 9.000 de persoane i-au apreciat postarea și sinceritatea, lăudându-i energia și tonusul. ”Sexy gospodina”, i-a transmis cineva, pe bună dreptate.

Vezi și Fanii sunt îngrijorați de cum a ajuns să arate Diana Munteanu: ”Te transformi in bărbat… Păcat, erai o femeie frumoasă înainte să îți bați joc de corpul tau”

De când a slăbit, nu mai are niciun fel de inhibiții. Cum s-a pozat Oana Roman în vacanță