Cei doi au spus recent și cât a costat întreaga construcție, care le face fetelor, dar nu doar lor, vara frumoasă.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au dorit încă de acum cinci ani să-și construiască o piscină, iar visul li s-a îndeplinit în acest an. Anul trecut au început construcția propriu zisă și au săpat groapa în curtea lor, ocupându-se și de țevi, iar anul acesta au finalizat-o.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au piscină cu apă de mare

Totuși, nu e vorba despre o piscină oarecare, căci au ales ca aceasta să fie umplută cu apă sarată. Recent, cei doi au povestit la Antena Stars inclusiv cât a costat minunea din curtea lor.

”Este electroliza. Îți face clor din sare și îți face și PH-ul. Pui sare la început, vreo 8 saci. Apa e sărată, nu cât apa mării, dar… E plăcut și exact cum trebuie. Apa de mare, apa cu sare le face foarte bine fetițelor. Noi am făcut-o anul trecut la gri, groapa, turnat, țevi”, au spus Gabriela Cristea și Tavi Clonda.

piscina-celor-doiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Cât a costat construirea piscinei

În ceea ce privește costurile pentru întreaga piscină, acestea nu au fost deloc mici, însă Gabriela Cristea și Tavi Clonda au spus că nici nu au fost uriașe, căci depinde de fiecare cum vrea ca aceasta să arate la final.

Pentru piscina imensă pe care și-au construit-o în curtea casei, Tavi Clonda și Gabriela Cristea au scos din buzunar suma de peste 20.000 de euro, dar au precizat că au mai avut parte și de anumite reduceri. ”A fost o sumă atunci cu reduceri, cu vecini care ne-au ajutat. Depinde foarte mult ce accesorii, depinde și ce pui în ea. Peste 20.000 de euro”, a mai zis Tavi Clonda la Antena Stars.

Iar cei doi profită la maximum de piscină, mai ales zilele acestea, când sunt singuri acasă după aproape 5 ani. Gabriela Cristea a și postat pe Instagram mai multe fotografii cu ea și soțul, bălăcindu-se în piscină ca doi copii.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea sunt foarte fericiți împreună, iar cei doi au două fetițe de care sunt foarte mândri. Ei spun că anul acesta își doresc să meargă și într-o vacanță în doi, iar prezentatoarea de la Antena Stars a spus că vor pleca la Istanbul împreună.

Vezi și Tavi Clonda nu o lasă pe Gabriela Cristea să doarmă cu fetițele. A explicat și de ce

Citește și:

Cristina Ich, despre problemele din relația cu Alex Pițurcă: „Dacă nu era Noah, îmi făceam bagajul și eram plecată în munți”

Ce flăcău chipeș s-a făcut băiețelul Biancăi Brad! Luca are aproape 17 ani și seamănă leit cu tatăl lui