Gabriela Cristea le-a mărturisit fanilor că are din nou probleme de sănătate. Vedeta s-a filmat în timp ce stă în pat și a povestit tot ce s-a întâmplat.

Îndrăgita prezentatoare TV se confruntă cu o alergie severă, care a pus-o la pat. Gabriela a povestit că e vina ei pentru ce s-a întâmplat, dar acum nu mai are ce să facă și are dureri groaznice la mâini.

Vedeta a tras o sperietură groaznică, din cauza unei alergii vechi, dar care de data aceasta a avut manifestări severe.

Gabriela a rămas fără manichiuristă, care a plecat din oraș, și a făcut greseala să își facă singură unghiile, însă produsele pe care le-a folosit i-au provocat o alergie severe.

gabrielaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

”Trec printr-o perioadă mai ciudată, am făcut o prostie şi acum plătesc. (…) M-am hazardat să-mi fac singură unghiile cu nişte produse noi. Am încercat înainte cu 24 de ore pe două unghii și a părut să fie totul ok, iar aseară mi-am făcut mâinile și la mâna dreaptă și am o alergie groaznică. Mâinile mele sunt foarte umflate, o să spuneţi că am o manichiură frumoasă, dar buricele degetelor sunt foarte umflate și nu pot să fac absolut nimic.(…) Mă simt groaznic. Alergia s-a declanşat foarte repede. Am luat antihistaminice.

Din păcate acum mi-a ieşit şi ca o eczemă pe picior. Mi-am făcut-o cu mâna mea. (…) Am buricele degetelor foarte umflate şi nu pot să fac absolut nimic. Să spăl vasele exclus, abia pot să fac ceva” s-a confesat Gabriela Cristea pe Instagram.

Citește și:

Interviu EXCLUSIV Alex Dima: ”Dacă vrei să dai de Dumnezeu, trebuie să începi să faci bine”