Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt împreună de 10 ani. Și-au fost alături atât la bine, cât și la greu, iar momentele dificile nu au fost deloc puține.

Invitată la podcastul „Te Ascult”, găzduit de Ilinca Vandici, Gabriela a vorbit despre viața de familie, dar și despre cel mai dificil moment din relația cu Tavi: cel în care s-au chinuit să conceapă primul lor copil. Atunci au fost la un pas de despărțire și s-au spus cuvinte care nu pot lăsa indiferent nici pe cineva din exterior. A fost lupta lor cu ei înșiși, o luptă, din fericire, câștigată.

Cel mai dificil moment din relația Gabrielei cu Tavi

Prezentatoarea a povestit cu lacrimi în ochi despre tratamentul pe care l-a urmat timp de un an pentru a rămâne însărcinată. În fiecare lună, prezentatoarea TV făcea două seturi de analize de sânge pentru a verifica reușita inseminării.

Din păcate, rezultatele analizelor nu au indicat niciodată succesul acestui proces, iar, în cele din urmă, atât ea, cât și Tavi au hotărât să renunțe la această metodă de a deveni părinți. Gabriela a împărtășit momentul care i-a făcut să ia această decizie.

„I-am zis: «Eu nu pot să mă uit, uită-te tu». A deschis fișierul și mi-a zis: «O să vină o vreme când o să învingem amândoi analiza asta». Am plâns atunci… Efectiv nu mai știa ce să-mi facă, nu mai avea resurse nici el. Acolo și el a cedat.

El a fost mult mai puternic decât mine în perioada aia. Ăla a fost momentul în care am zis că ne oprim. Nu mai pot fizic, nu mai pot psihic, nu mai pot ca om”, a mărturisit Gabriela Cristea în cadrul podcastului. În tot acest timp nimeni nu știau cu ce se confruntau cei doi, iar ei apăreau cu zâmbetul pe buze la TV.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, alături de fetițeSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

I-a propus să plece și să facă un copil cu altă femeie

Mai mult, prezentatoarea a povestit și despre un moment ce pare ireal, în care i-a mărturisit lui Tavi că înțelege dacă el își va dori să se despartă de ea și să facă un copil cu altă femeie. Acel moment însă, în loc să destrame cuplul, l-a unit și mai mult, pentru că le-a amintit de ce erau împreună.

„Am avut și o discuție cu Tavi. I-am spus: «Dacă vrei să ne despărțim, dacă tu crezi că ai putea să faci un copil cu altă femeie, n-o să am nimic împotrivă».

El mi-a zis așa: «Când te-am luat de nevastă și am hotărât să am o relație cu tine, te-am luat pe tine pentru ceea ce ești. Da, îmi doresc să am un copil, dar eu am hotărât că eu cu tine vreau să fiu. Dacă Dumnezeu o să vrea să ne dea un copil, o să ne dea. Dacă o să considere că nu putem să facem un copil, asta este. Dar eu cu tine vreau să merg mai departe».

Am avut discuția asta, eu am provocat-o”, a mai povestit în podcast prezentatoarea TV, extrem de emoționată.

Semnul divin primit de Gabriela Cristea și Tavi Clonda când își doreau copii

Din fericire, au ales bine, iar Dumnezeu le-a răsplătit încrederea și iubirea. În prezent, cei doi sunt părinții a două fetițe frumoase, pe care cei doi le iubesc ca pe ochii din cap.

Cumva, au sperat că așa vor sta lucrurile, mai cu seamă când au considerat că au primit un semn.

Atunci când își construiau casa în care locuiesc în prezent cu cele două fetițe ale lor, doi guguștiuci și-au făcut cuib în casa lor. Ambii au văzut acest lucru ca pe un semn divin, acela că căminul lor avea să fie casă și pentru copiii lor.

În timpul construcției casei de aproape un milion de euro, o pereche de guguștiuci și-a făcut cuib chiar în ceea ce urma să fie camera Victoriei. Aceștia au făcut pui, astfel că Tavi, în vârstă de 44 de ani, a fost covins că era vorba despre un semn divin.

Deși muncitorii voiau să le fărâme cuibul, artistul nu a fost de acord și le-a cerut să aștepte până când puii învață să zboare.

„El mi-a zis ulterior. Noi ne construiam casa la Corbeanca și hotărâsem că asta e camera copilului, așa mai departe. Noi am făcut casa de pe un an pe altul. Camera Victoriei a fost ultima amenajată. De ce? Pentru că își făcuseră cuib doi guguștiuci care au făcut puiuți. Au veni muncitorii și voiau să strice cuibul. Tavi le-a spus că nu, să construiască pe lângă, să poată să-și scoată puii la lumină.

Apoi, evident, am stricat cuibul că și ei au plecat. Tavi a zis că asta a fost un semn și am știut că în camera aia vom avea un copil, chiar doi”, a spus Gabriela Cristea, în vârstă de 48 de ani, în același podcast.

Tavi Clonda: „Vom rămâne doi tineri care ne vom ține de mână și când vom fi doi moșuleți”

Legat de diferența lor de vîrstă, care, deși nu e mare, ea există, totui, iată ce a spus Tavi Clonda: „Nu a fost niciodată o problemă și nici nu s-a resimțit, pentru că mentalitatea ei este tânără, mentalitatea mea este tânără, vom rămâne doi tineri care ne vom ține de mână și când vom fi doi moșuleți.

N-aș putea să spun unde s-ar pune problema asta, de vârstă sau de înălțime sau de greutate.

Nu contează lucrurile astea. Nu știu la ce ar putea să conteze într-un cuplu, nu e o diferență mare… depinde și de felul omului de a fi… dacă se potrivesc, se potrivesc, ce să mai…

Nu există perfecțiune, le avem fiecare pe ale noastre, și bune, și rele, dar tocmai asta face o relație să meargă. Noi ne și potrivim, ne-am potrivit la gusturi, noi nu ne-am certat când făceam casa, că avem aceleași gusturi. Ne plac aceleași lucruri, e important să ai pasiuni comune”, povestea la un moment dat Tavi Clonda pentru la Playtech.

Vezi și Tavi Clonda și Gabriela Cristea plătesc o avere pentru plăcerile fetelor lor: „Cât un avans pentru o mașină de 100.000 de euro!” dar și Lecția învățată de Gabriela Cristea după un divorț și mai multe relații eșuate

Citește și:

Gabriela Firea și-a însurat băiatul cel mare. Toate imaginile de la nunta de lux: miresa – superbă, cuscrii – emoționați, nașii – persoane cunoscute

Fetiță sau al patrulea băiat? Cum a anunțat Laurențiu Reghecampf sexul bebelușului