În fața Cristinei Șișcanu, vizibil intrigată de lipsa bijuteriei prietenei sale, prezentatoarea de la Antena Stars s-a confesat, neavând încotro, odată pusă la zid.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au ajuns la altar după șapte ani de relație, în care s-au convins că vor să rămână împreună întreaga viață. Între timp au devenit și părinții a două fetițe superbe, ca doi îngerași. Inclusiv viața lor profesională e împletită. Ce mai, le merge bine pe toate planurile!

De ce, atunci, Gabriela Cristea este văzută fătă verighetă?

În cadrul unui eveniment, difuzat în emisiunea ”Fetele lui Tavi”, la care a participat alături de soțul ei, dar și de Cristina Șișcanu, Gabriela Cristea a fost prinsă pe picior greșit, adică ieșită în lume fără verigheta de la nuntă, în timp ce soțul ei le purta pe amândouă.

Vizibil mirată de un astfel de gest, soția lui Mădălin Ionescu a reacționat imediat, dorind să știe dacă se întâmplă ceva între cei doi soți. Însă, din fericire, lipsa verighetei nu e motivată de problemele în cuplu.

”N-am verighetă! Nu mi-am pus și știi de ce? Pentru că știu sigur că mi se umflă mâinile și mi-e greu apoi. Oricum sunt luată”, i-a spus Gabriela Cristinei, la Antena Stars, Cristinei Șișcanu.Verghetele soților sunt diferite

Verighetele celor doi soți, bijeterii din aur cu diamante, sunt puțin diferite, dar foarte reprezentative pentru fiecare în parte.

„Să se potrivească cu stilul meu rock, un rock mai elegant. Eu trebuie să cânt și la chitară și trebuie să meargă. Este o verighetă 3D, e și aur alb, e și diamant…” a spus Tavi Clonda despre a sa.

„A mea este un pic mai fină, pentru că nu puteam să mi-o fac atât de lată, dar e același model”, a declarat și Gabriela Cristea.

Vezi și Gabriela Cristea i-a rupt turta fiicei sale Iris: ”Pentru mine a fost surprinzător ce a ales de pe taviță”

Citește și:

Ce ”viciu” are Mirabela Dauer la bătrânețe: ”Nu-mi pasă!”

Smiley și-a dus fetița în vizită la bunici. Poze emoționante