Gabriela Cristea a împlinit astăzi, 26 octombrie, vârsta de 47 de ani. Chiar dacă acest moment a prins-o în plină izolare, prezentatoarea s-a bucurat de prezența familiei, dar și de un cadou special pe care soțul i l-a făcut.

Un romantic din fire, Tavi Clonda a adunat cele mai memorabile poze din istoria relației lor, arătând astfel cât de frumos a evoluat aceasta. Pasiunea se citește în ochii lor la începutul relației, iar acum se vede bucuria, odată ce Tavi și Gabriela au devenit părinții a două păpuși de fetițe.

la-inceputul-relatieiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

”Azi e ziua sotiei mele, Gabriela! Iti multumesc,iubita mea, pentru ca mi-ai transformat toate visurile in realitate, am o sotie exact asa cum mi-am dorit si 2 copii dupa sufletul nostru!

Sa fii sanatoasa,(pentru ca iubita esti) si sa ti se indeplineasca toate dorintele alaturi de noi si de toti cei care te iubesc!

Pozele din postare arata o parte din calatoria in 2, apoi in 3 si apoi in 4 si stai sa vezi ce mai urmeaza!🤗✌🏼🙏🏻 La muuuulti Ani, dragostea mea!!! @bygabrielacristea”, a scris el pe Instagram, unde mii de oameni s-au alăturat, făcându-i cele mai frumoase urări prezentatoarei TV.

”M-am fâstâcit! Îți mulțumesc și eu pentru călătoria noastră și abia aștept să văd ce ne mai așteaptă. Te iubesc!!!”, i-a răspuns Gabriela Cristea soțului ei.

Întreaga familie e infectată cu Covid

În urmă cu 10 zile, Gabriela Cristea s-a infectat cu noul coronavirus. Chiar dacă Tavi Clonda și fetițele au încercat să se ferească, inevitabilul s-a produs. Cu toții au fost confirmați cu Covid, iar în aceste momente toată familia se află în izolare.

Din fericire, toți au făcut o formă ușoară a virusului, nefiind nevoie ca vreunul dintre ei să ajungă pe mâna medicilor.

”10 zile de carantina! Practic suntem “aproape foarte binisor”. Hahahhaha! Va imbratisam cu drag!”, a scris Gabriela Cristea zilele trecute pe Instagram, oferind astfel vești despre starea de sănătate a familiei.

Vezi și Ambulanța a fost chemată de urgență acasă la Gabriela Cristea. Toată familia are Covid!

Citește și:

Băiatul lui Reese Whiterspoon a împlinit 18 ani și e de o frumusețe rară!

Telenovela Ioana – Ilie Năstase continuă. Cea mai nouă mișcare a brunetei, după mesajul dat în miez de noapte