Gabriela Cristea a  slăbit 25 de kilograme și a ajuns să-și iubească din nou trupul, deși în urmă cu câteva luni intra în depresie de câte ori se uita în oglindă.

Vedeta TV mărturisește că după a doua sarcină ajunsese să cântărească 85-86 de kilograme, o greutate care o băga în sperieți și o încadra la obezitate de gradul 1. Însă, acum a ajuns la silueta pe care o avea când debuta pe micul ecran, prezentatoare TV cântărind, în prezent, 60 de kilograme.

115929380_744833406089538_5343371183497502081_oSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Gabriela Cristea cântărea 86 de kilograme

Gabriela Cristea a vorbit, luni, în exclusivitate la Sinteza zilei de la Antena 3, despre lupta ei cu kilogramele în plus și a declarat că fiecare ar trebui să caute în adâncul sufletului său soluțiile la problemele sale.

Vedeta i-a mărturisit lui Mihai Gâdea  că o îngrozea gândul că suferea de obezitate, mai ales în această perioadă de pandemie de COVID-19, care o încadra astfel în categoria de risc.  

Gabriela Cristea a mai povestit că a fost un exercițiu de voință faptul că a reusit sa slăbească. Fosta prezentatoare s-a gândit in primul rând la starea ei de sănătate, iar cele care au motivat-o au fost fetițele ei si familia, care i-au dat putere.

„Obezitatea nu înseamnă sa ai 150 de kilograme. Eu am avut obezitate de grad 1. Am avut undeva pe la 85-86 de kilograme si aveam obezitate de grad 1. (…)A fost un exercițiu de voință. de autosugestie, pentru că am început să vorbesc cu mine. Nu aveam o problemă cu oamenii din jurul meu – ei ma acceptau, soțul meu mă iubește necondiționat. Doar că eu nu mă simțeam confortabil nici fizic și nici psihic. (…)Am două fete mici și m-am gândit că trebuie să fiu tânără, proaspătă, în putere pentru ele” , a spus Gabriela.

„Din cauza vitezei cu care trăim avem tot felul de frustrări și am descoperit că e foarte ușor să scapi de toate frustrările și toate angoasele aruncându-te în frigider. Așa mi s-a întâmplat și mie. Pe lângă asta, eu sunt o foarte bună bucătăreasă și îmi place să gătesc, dar și să mănânc, în același timp.Dar, iau măsuri și am găsit o „găselniță”: gătesc pentru alții. Și mă uit la ei să văd dacă mănâncă cu poftă. Soțul meu spune că de câte ori nu gust mâncarea gătesc mai bine. Dar, da, poftesc, însă în același timp așa mă hrănesc prin atitudinea pe care o au ceilalți când gustă din bucatele preparate de mine”, a spus Gabriela.

„O zi pe săptămână nu ar trebui să mâncam nimic. Nu trebuie sa existe ciugulitul ală. Nu trebuie să mănânci noaptea.Vai, mă doare capul de foame, nu exista așa ceva. Trebuie făcut program, ” a povestit Gabriela Cristea în emisiunea Sinteza zilei, prezentata de Mihai Gâdea.

„A durat ceva vreme până m-am pregătit, pentru că m-am apucat, m-am lăsat. Mai vine ziua nu știu cui, mai faci un tort. Dar a venit o zi când am spus ‘până aici a fost'”, a mărturisit prezentatoarea.

Regimul cu care Gabriela Cristea a slăbit 25 de kilograme

Gabriela Cristea a mărturisit că a terminat liceul de coregrafie și a avut mereu o formă fizică extraordinară. Dar, după ce nu a încetat viața sportivă, a luat în greutate destul de rapid. A fost un prim moment în viața sa în care a decis că trebuie să ia măsuri. Cât despre cea mai recentă reușită, Gabriela Cristea a explicat:

„Varianta pe care toată lumea ar trebui să o ia în calcul și care mie mi se pare cea mai OK e să meargă la nutriționist. Nu la pomul lăudat, pentru că de multe ori lași o grămadă de bani și ești dezamăgit. Poate nu nimerești din prima la nutriționistul potrivit. La mine s-a întâmplat să fie, mi-a plăcut stilul.

Eu mănânc cinci mese pe zi. Mănânc trei mese principale, am ore fixe de masă și două gustări. Am slăbit ca 1,5 kg pe săptămână. Acum, în ultima perioadă, am slăbit cam 4 kilograme în 3 săptămâni. Uite ce am mâncat azi: de dimineață, când m-am trezit, am băut pe stomacul gol un pahar cu apă.

Eu personal beau o jumătate de litru de apă în care îmi storc o jumătate de lămâie. Mă ajută foarte mult cu arsurile gastrice. La ora 8.30 am mâncat un ou fiert, lângă care am așezat o jumătate de ardei gras și două ridichi.

La ora 11.00 iau prima gustare, care azi a fost un fruct și am optat pentru o banană. Dar pot fi alte fructe”, a mai spus Gabriela.

Citește și: