În ciuda insistențelor prezentatorilor și a încurajărilor venite din public, Gabriela Gristea a refuzat să execute săritura, chiar dacă platforma pe care s-a oprit a fost cea mai joasă – 3 metri.

Vedeta a ținut să-și explice refuzul de a se arunca în apă pe pagina sa de Instagram „Dragilor, am primit cu drag provocarea  @splash.vedetelaapa  dar pana la urma am decis sa nu sar. Sa fiu sanatoasa pentru familia mea este cel mai important iar acesta a fost factorul decisiv. Unii dintre voi poate se simt dezamagiti dar sunt sigura ca multi, sau cei mai multi, mai ales cei care sunt parinti si poarta responsabilitatea cresterii copiilor ,ma inteleg si poate mai sunt si altii care se regasesc in decizia mea. Doamneeee, dar ce urmeazaaaaa! 🙈🧐🤗 “.

Însă nici aceste explicații nu au reușit să îi convigă pe fanii ei dezamăgiți, care i-au asaltat pagina cu comentarii.

image4SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

„Gabi , a fost alegerea ta , dar îmi venea sa te împing eu .😘”, “Erau 3 metri Gabriela si mai si stii sa inoti. Ce doamne se putea intampla? Mie de exemplu imi e tare frica de inaltimi si azi am ales sa merg pe franghii la nivelul cel mai inalt tocmai pentru a imi invinge temerile. Parerea e ca daca nu aveai de gand sa sari, nu ai ce cauta la astfel de emisuni, altfel o sa iti atragi numai critici si rautati…”, „Da dar trebuia sa sari. Ce atitea fițe pe tine. La ce te-ai dus😂😂”, „Rușine erau doar 3m.trebuia sa stai acasă”, sunt doar câteva dintre reproșurile fanilor Gabrielei.

Și dacă aceștia au criticat lipsa ei de curaj, alții au acuzat-o că singurul motiv pentru care a acceptat să participe la show ar fi banii: „Unii și-ar dori să participe la emisiune si nu pot pentru ca nu au șansa din cauza unora ca tine care participă la emisiune doar pentru banii fără să realizeze ceva….”, „Ce tot o intrebati de ce s- a dus , s – a dus pentru bani , normal cu riscul ca s – a facut de cacao !😆😆😆”, „L-ai mai adus și pe Tăvi, să plătească Antena 1 cazare și pentru el. Mai și făceați clipuri din camera de hotel. Rușine!”.

Citește și: Interviu EXCLUSIV Iulia Albu: ”Nu sunt o persoană care trăiește pentru validare”

Când începe Asia Express 2021! Antena 1 a făcut anunțul!