Actorul Gabriel Garko, cunoscut şi în România graţie rolurilor din seriale precum „Onoare şi respect”, a luat pe toată lumea prin surpridere, el anunțând la începutul acestui an că e gay.

Actorul, născut pe 12 iulie 1972, a făcut anunțul la TV, afirmând că pandemia i-a dat timp să se gândească mai mult la el. I-a trebuit mult curaj pentru a face acest pas, dar se pare că a fost nevoie de o pandemie în care, aşa cum a spus el, şi-a pus masca anti-virus, dar şi-a scos cealaltă mască.

Și chiar dacă știa că va dezamăgi multe femei cu anunțul său, el spune că nu a mai suportat să mintă despre orientarea lui sexuală și, practic, despre persoana sa.

„Voiam să ies, să mă distrez, să am un partener. Dar nu puteam pentru că trebuia să păstrez imaginea personajului care era exact opusul meu: dur, inaccesibil, irositor de femeie. Această „sentință” a durat 30 de ani: aproape cât o condamnare pe viață”, a povestit Garko în interviul acordat revistei Oggi.

“Într-o zi m-am uitat în oglindă, iar în loc de chipul meu am văzut coperta unei reviste care povesta una dintre iubirile mele inventate”, s-a mai destăinuit Gabriel Garko.

67th David Di DonatelloSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Acesta a fost momentul care l-a făcut să iasă public și să-și recunoască adevărata orientare sexuală din cauza căreia a dus o viață dublă atâția ani de zile.

Practic, după cum el însuși a mărturisit, această viață dublă îl determinase în urmă cu 17 ani să cumpere o vilă în Zagarolo (Roma).

Gabriel Garko, nevoit să trăiască o viață dublă

„Un loc departe de toată lumea, unde pot fi eu însumi… Aveam o aventură cu un băiat pe nume Riccardo. Aici eram liberi, chiar dacă atunci când venea cineva trebuia să ne ascundem. Invitam prieteni la cină? La sfârșitul serii s-a făcut că pleacă, a făcut o jumătate de plimbare și apoi s-a întors. Când venea doamna de curățenie dimineața, era găsit în patul camerei de oaspeți, deși până atunci dormisem împreună”, povestește el.

Cât despre femeile din viața lui, despre care s-a vorbit mult în presa din Italia, Garko vorbește acum detașat.

Legat de Eva Grimaldi, cea cu care a avut o relaţie de lungă durată, Gabriel mărturisește: „Am fost cu Eva vreme de 8 ani. Eram un cuplu, dar tot ce lipsea între noi era sexul. Ne ajutam şi ne susţineam reciproc. Am iubit-o mult, dar nu aşa cum îşi imaginează lumea”.

Citește și: Cum a reacționat mama lui Leonard Miron când a aflat că fiul ei e gay?

xFiul lui Tori Spelling este gay. Cei doi nu și-au vorbit câțiva ani: ”Știu că o să te fac de râs”