Artistul a fost externat și a vorbit în premieră despre starea lui de sănătate. A confirmat că a fost internat, însă nu a vrut să spună diagnosticul primit din partea medicilor.

Deși nu a dorit să dezvăluie cu exactitate cauza pentru care a fost internat, surse medicale de la Spitalul Colentina au explicat că artistul ar fi ajuns la spital cu simptome de accident vascular cerebral tranzitoriu.

Semn că starea sa de sănătate este una bună acum, Gabriel Cotabiță și-a reluat deja activitatea artistică, dar și filmările pentru emisiuni TV. „Am fost externat, sunt viu! Am avut niște probleme de sănătate, medicii știu ce am avut, care mi-e diagnosticul, dar n-a fost ceva grav.

Mai mult, chiar acum merg la TVR, pentru niște filmări, iar în curând voi înregistra două piese noi, de dragoste”, a declarat Gabriel Cotabiță pentru Impact.

Mai mult decât atât, artistul pregătește o surpriză pentru fanii săi. Gabriel Cotabiță se pregătește să înregistreze două noi piese, de dragoste, pe care speră să le lanseze cât mai curând.

În luna ianuarie a acestui an, Cotabiță a mai întâmpinat o problemă de sănătate, după ce el și soția sa s-au infectat cu COVID-19. De asemenea, în urmă cu 6 ani artistul a suferit un infarct, aflându-se atunci la un pas de moarte.

Vezi și S-a aflat de ce a ajuns Gabriel Cotabiță la spital. Încă e internat acolo, de mai multe zile, și veștile nu sunt prea bune

Citește și:

Celine Dion este din ce în ce mai bolnavă. Detaliul care a îngrijorat pe toată lumea

Ce nume își va alege prințul Charles când va devenit rege. Motivul pentru care va refuza titlul de Regele Charles al III-lea