Sunteţi părinte, iar pentru că fiica dv. cea mare, Aela, a devenit mămică, sunteţi şi bunic. Vă seamănă nepoţelul? Îi cântaţi?
Așa este! Tudor are 6 luni și pare un băiat grăbit să ia viața în piept. Până să semene cu mine, seamănă cu mama lui și cu tatăl lui. Deocamdată e în grija părinților, care-l învață secretele ritmului bătut la tobe. Până la cântat mai e!

Aveţi trei fete: Aela (31 ani) şi gemenele Eliza si Milena (29 de ani). V-ar fi plăcut ca ele să activeze în lumea artistică?
Uite, ai făcut aceeași greșală ca mulți dintre părinții concurenților. Nu contează ce îmi place mie ca părinte! Important este ca, orice drum își aleg copiii în viață, să fie unul pe care să-l parcurgă cu pasiune, pentru a se împlini și a avea parte de bucurii.

Sunteţi mai întâi de toate prieten cu fiicele dv.?
Într-adevăr, ele mă socotesc prietenul lor și sunt mândru de asta.

Sunteţi înconjurat numai de femei frumoase, fiicele dv, Antonia. Vă simţiţi norocos?
De Antonia nu aş spune că sunt înconjurat. (zâmbeşte) Cu ea, până la concursul acesta, nu schimbasem nici două cuvinte! În rest, da, sunt norocos, am trei fete frumoase şi deștepte!

General vorbind, ce loc ocupă femeile în viaţa dv.?
Despre femei, nu pot vorbi, la general! Sunt foarte importante în viața mea și nu cred că pot face un clasament, atunci când este vorba despre ele! Nu pot vorbi despre aceste ființe minunate ca despre o echipă de fotbal.

Urcaţi pe scenă mai rar. Simţiţi că gustul publicului dv. s-a modificat un pic?
Dacă facem referire la perioada în care aveam 26 zile de spectacole pe lună, într-adevăr, acum apar mai rar, dar comparativ cu perioada în care trăim, nu e atât de rar. Gustul publicului evoluează odată cu evoluția generală a societății, însă eu cred că am evoluat odată cu ceea ce s-a întâmplat. De aceea am avut și am în continuare cântece care se difuzează atât la radio cât și pe TV și sunt șlagăre.

Pregătiţi o revenire cu VH2 sau singur?
Trupa VH2 a lansat recent albumul ”3”, iar în toamnă este foarte posibil să apară câteva piese noi și solo. De asemenea, se va face o reeditare a dublului CD și a cărții biografice ”25 de ani de nopți albastre”.

Care a fost cel mai remarcabil lucru care vi s-a întâmplat?
Dacă aș povesti despre un singur lucru remarcabil care mi s-ar fi întâmplat în atâta amar de vreme, cred că ar însemna că am cam trăit degeaba! Însă nu pot să nu remarc cel mai recent moment, starea de revelație spirituală sub imperiul căreia trăiesc de ceva vreme și sub influenţa căreia am început să percep diferit viața.

Ce vă place să faceţi în momentele libere?
Important este că nu mă plictisesc. Filme, cărți, plimbări, iubiri! (zâmbeşte)

În planurile dv. de viitor ce ar trebui neapărat menţionat?
Că, atâta vreme cât voi fi sănătos și voi avea ce spune, voi fi prezent cu piesele mele!

Nu pot trăi fără…
… cu certitudine, fără apă, aer şi Dumnezeu nu îmi pot imagina viaţa.

 

Credit foto: Kanal D