Noul single lansat de Matteo și de Gabriel Cotabiță, “Ce zi liniștită” a fost compus, mai mult de jumătate, în taxi. În timp ce mașina aștepta la un semafor, Matteo a fost inspirat de atmosfera caldă și calmă a acelei zile. Videoclipul piesei ”Ce zi liniștită” este regizat de Bogdan Daragiu și îi prezintă pe Gabriel Cotabiță și pe Matteo savurând o cafea relaxați, într-un loc departe de agitația cotidiană.

M-am bucurat să mă întorc pe platoul de filmare și să duc până la capăt acest proiect care îmi este foarte drag. Sper ca această piesă să transmită cât mai multor oameni cât de important este să ne bucurăm de fiecare clipă”, mărturisește Gabriel Cotabiță.

Credit foto: PR

Matteo și Gabriel Cotabiță

Nu mă gândeam vreodată că o să pot să-l cunosc pe Gabi atât de bine, mai ales să compun cot la cot și să cânt cu el! Este o bucurie și o onoare pentru care îi mulțumesc!”, spune Matteo despre colaborarea cu Gabi Cotabita la acest videoclip. “Este o piesă pe care am scris-o după chipul și asemănarea noastră”, mai spune Matteo, care recunoaște că entuziasmul și emoția au fost sentimentele pe care le-au trăit la filmările pentru acest videoclip.

Ce zi liniștită” se bucură și de intervenția unui scurt buletin de știri a Andreei Esca în care informația de ultimă oră este să nu încetăm să iubim viața și clipele senine.

Credit foto: PR