Celebrul cântăreț poate răsufla ușurat acum, pentru că ce a fost mai greu a trecut. Cotabiță s-a vindecat de temuta boală, motiv pentru care le mulțumește medicilor care l-au îngrijit, dar mai ales lui Dumnezeu. Recunoaște că în perioada care a trecut s-a rugat mult. Dar rugăciunile fac parte din viața lui, mărturisește el.

„M-am trezit în spital după ce trecuse cam tot, nu-mi amintesc multe lucruri, dar e mai bine așa.

Nu am fost grav, a trebuit însă să stau sub observația medicilor, să fiu monitorizat, mai ales că am mai avut probleme de sănătate.

M-am rugat să trec și peste asta, însă eu oricum fac rugăciuni mereu, și dimineața și seara. Dumnezeu m-a ajutat să trec cu bine și peste coronavirus.

Am fost externat, nu mai iau tratament. Noroc că soția mea, Alina, nu a avut nimic, i-a ieșit testul negativ”, a spus Gabriel Cotabiță, pentru impact.ro.

Boala a avut însă un efect neașteptat în cazul său. De când a suferit de Covid-19 nu mai are nevoie de ochelari. Solistul are probleme cu vederea de multă vreme, însă problema pare să fi dispărut peste noapte.

„Aveam dioptrii de -1, iar acum văd perfect. După ce m-am vindecat de coronavirus mi s-a îmbunătățit vederea, nu mai am nevoie de ochelari. Nu-mi explic fenomenul, dar mă bucur”, a mai spus el.

Vezi și Fiica lui Gabriel Cotabiță, primele declarații după ce tatăl ei a fost iar internat în spital cu COVID-19. Care e starea artistului?

Citește și:

Christina Ricci a obținut un nou ordin de restricție împotriva soțului ei: ”M-a terorizat!”

Dieta Aneimaria Ferentz: Cum arată meniul artistei acum, după marea schimbare: ”Nu am ce să mai slăbesc!”