Gabriel Cotabiță alături de Delia și de Mihai Morar sunt invitații lui Dan Negru astăzi, în seara de Dragobete, începând cu ora 20.30, la o nouă ediție a quiz-show-ului “Te pui cu blondele?”.
Gabriel Cotabiță dezvăluie, între altele, ce a înțeles din experiența prin care a trecut anul trecut, când a stat în comă timp de trei săptămâni, în urma unui atac cardio-respirator.

“Este o experiență atât de importantă, încât n-aș putea să o rezum într-o singură frază. Pot să vă spun însă că în nici un caz nu trebuie să vă fie frică de moarte și că undeva, acolo, dacă ai făcut bine, vei fi primit bine”, îi răspunde Cotabiță blondei care îl întreabă ce a învățat din cele trăite până acum.

Cotabiță a văzut un film de 15 ori

Delia va povesti cu ce ocazie s-a transformat într-o gheișă și pe străzile cărui oraș japonez s-a plimbat astfel îmbrăcată, Cotabiță va spune care e capodopera cinematografică pe care a văzut-o de 15 ori, iar Mihai Morar care este cartea sa de suflet. De asemenea, se va afla când are de gând Delia să facă primul copil, de ce Cotabiță este supranumit Lazăr în grupul său de prieteni sau ce fel de poze conține telefonul lui Mihai Morar.

Tot în platoul emisiunii va veni o specialistă în feng shui, care îi va învăța pe cei trei invitați ce să facă să le meargă bine în anul Maimuței de foc, abia început.

Credit foto: Antena 1 Gabriela Arsenie
 

Credit foto: Kanal D, Antena 1 (Gabriela Arsenie)