Apropiații artistului au declarat pentru cancan.ro faptul că acesta „nu s-a mai putut ține pe picioare”.

Totul s-a întâmplat în urmă cu o săptămână, în timp ce se pregătea pentru următorul proiect muzical. Gabriel Cotabiță s-ar fi simțit extrem de rău și a mers la spital. De atunci, artistul este internat și monitorizat de medici.

Momentan, nu se cunosc detalii referitoare la diagnosticul pus de medici. Însă, potrivit surselor, Gabriel Cotabiță ar urma să fie externat în cursul zilei de miercuri.

Cotabiță a fost în comă timp de trei săptămâni

Gabriel Cotabiţă a trecut pe lângă moarte, în 2015, după ce a făcut un stop cardiorespirator, și s-a aflat în comă timp de trei săptămâni.

”Când mi-am revenit, stăteam în fotoliu la Elias şi …nu reuşeam să citesc, nu mă puteam concentra. La televizor nu mă puteam uita pentru ca nu puteam să citesc, să lipesc literele unele de altele…

Prima experienţă când am început să scriu a fost ceva îngrozitor, pentru că nu te mai ascultă mâna! Am învăţat acum, este ceva sinistru, scriam eu urât, dar acum scriu şi mai urât.

Am exersat zi de zi pentru că nu poţi să faci totul pe calculator. Nu aş mai putea fi atât de deştept cum am fost eu pe computer. Am fost analist programator o grămadă de vreme, dar nu mai ştiu absolut nimic„, a povestit Gabriel Cotabiţă la Antena Stars.

Vezi și Gabriel Cotabiță, efect neașteptat după ce a suferit de coronavirus: ”Nu-mi explic fenomenul”

Citește și:

Ce sfaturi în dragoste îi dă Monica Tatoiu fiului ei: „Virginitatea e o tâmpenie. L-am învățat și pe fiu-miu stay away de virgine și dacă se poate chiar cu femei mai în vârstă decât tine”

Madonna acuzată de fani că face abuz de filtre și editare pozelor. Cum arată vedeta în realitate