Conform Spynews, Gabi Luncă se află internată pe secția de Terapie Intensivă la Spitalul Județean Ilfov. Cântăreața de muzică populară și lăutărească respiră cu ajutorul aparatelor și are comorbidități.

Starea de sănătate este stabilă, pacienta este cooperantă, are o stare staționară, nu are febră, însă are simptome specifice virusului din China, arată sursa citată.

Gabi Luncă a avut cancer la sân

Cântăreața de muzică lăutărească a avut în trecut mari probleme de sănătate, mult timp luptându-se cu o boală cruntă, și anume cancerul la sân. A fost nevoită să urmeze tratamente și ședințe de chimioterapie, care au lăsat-o aproape fără păr.

A crezut în Dumnezeu, s-a rugat, medicii au ajutat-o, iar acum Gabi Luncă este bine.

„În trecut am fost bolnavă, acum sunt sănătoasă. Cred că Dumnezeu a fost mâna şi El m-a vindecat. Sigur că suntem oameni cu slăbiciuni, dar eu rămân pe credinţă”, spunea la un moment dat Gabi Luncă, la Antena Stars.

Gabi Luncă s-a pocăit, după ce copilul i-a murit după botez

Artista de muzică lăutărească n-a avut o viață ușoară. S-a pocăit, după ce copilul ei s-a stins din viață, imediat după ce a fost creștinat.

Intrepreta și-a dorit extrem de mult un copil, s-a rugat la divinitate și minunea s-a întâmplat.

Gravidă fiind, Gabi Luncă a ”poftit” la o gură de gin, neștiind că femeile nu au voie să consume alcool în perioada aceea. I-a fost rău apoi: ”Eram însărcinată în trei luni. Am simţit că nu sunt prea bine şi că sunt pe cale să pierd sarcina”.

A născut fetița, însă, în ziua botezului, aceasta a murit. Între timp, vinovată simțindu-se pentru greșeala ei, Gabi Luncă a trecut la penticostali.

Vezi Mihai de la 3 Sud Est, în stare gravă la Terapie Intensivă, după ce s-a infectat cu COVID

Citește și:

Fiul lui Liam Neeson, interviu emoționant la 12 ani de la moartea mamei lui: „A fost o mamă grozavă, grozavă”

Prințul Harry și prințul William au vorbit pentru prima dată după interviul dat de ducii de Sussex. Cum a decurs discuția lor?