Gabriel Cotabiță a trecut prin momente foarte dificile, dar iată că din fericire binele e de partea artistului. Împreună cu Matteo a filmat videoclipul piesei “Ce zi liniștită”, o coproducție Roton Music/MediaPro Music. Melodia la care cei doi artiști au început să lucreze înca din toamna anului trecut a fost finalizată chiar cu puțin timp înainte să intervină problemele de sănătate ale lui Gabriel Cotabiță.

Dragostea de viață, bucuria cu care trebuie întâmpinată fiecare nouă clipă și relaxarea cu care poți trece chiar și peste clipele grele fac parte din mesajul piesei “Ce zi linistita”.

Avem un dar atât de frumos dat de la Dumnezeu, viața, încat e păcat s-o trăim cu tensiune”, spune Matteo. “Piesa are o stare foarte calmă, pentru că am fost foarte relaxat când am gândit-o. Și, mai târziu, Gabi mi-a împărtășit starea când am lucrat la ea. Mesajul de după versuri este să fii relaxat și fără griji, pentru că, din proprie experiență, stresul și încordarea nu te ajută în rezolvarea niciunei probleme, îți ocupă prea mult spațiu de gândire!”.

Credit foto: Talentivity

Credit foto: Talentivity

Matteo a fost cel care l-a invitat pe Gabriel Cotabiță să colaboreze cu el pentru “Ce zi liniștită”, iar înregistrarea care a avut loc acum câteva luni a fost o experiență memorabilă pentru Matteo:

“Am lucrat de parcă eram colegi de studio de ani de zile și am învățat enorm de la el. De asemenea, am rămas uluit cât de repede a putut săși revină! Câtă dragoste de viață să ai încât să revii la normal după astfel de probleme!”, e de părere Matteo.

Andreea Esca este invitat special 

Videoclipul “Ce zi liniștită”, regizat de Bogdan Daragiu, îi proiectează pe cei doi artiști atât în prezent, cât și pe vremea când erau copii, într-o lume fără constrângeri, o lume a inocenței. O prezență pe care publicul o va recunoaște cu ușurință în videoclip este Andreea Esca.

“Am vrut amândoi să ieșim din tiparele clasice cu această piesă. Andreea este probabil cea mai recognoscibilă și caldă voce a României care transmite și foarte mult optimism. Se potrivește perfect cu o zi liniștită!”, mai spune Matteo.

Credit foto: Talentivity.