Presa mondenă a scris că, fără doar și poate, cei doi s-au derpățit, chiar dacă toată lumea aștepta ca Bianca să îmbrace rochia de mireasă. Numai că Gabi Bădălău are o altă versiune a lucrurilor.

Practic, afaceristul a recunoscut, pentru prima dată, că are o relație cu Bianca Drăgușanu, despre care a avut numai cuvinte de laudă. Nici vorbă de despărțire, spune el luând pe toată lumea prin surprindere.

”Nu există nicio despărțire. Nu s-a despărțit nimeni, nu a murit nimeni, relațiile dintre mine și Bianca sunt civilizate. Bianca e o fată foarte mișto, suntem prieteni.

Da, am fost la club, m-am întors cu vecinele mele, le-am condus acasă. Stau pe palier cu mine fetele.

Bianca avea mașina la aeroport, dacă îmi cerea mă duceam s-o iau. Nu există capricii, între noi totul e perfect. Totul se întâmplă cu un scop. Da, am o poveste dragoste cu Bianca”, a declarat Gabi Bădălău pentru Xtra Night Show.

De Ziua Îndrăgostiților, afaceristul a dezvăluit că va pleca la Agigea, pentru a fi alături de copiii lui din căsnicia cu Claudia Pătrășcanu.

”În weekend, plec la copii. Este rândul meu să îi iau, așa că, de Valentine’s Day, stau cu ei. Doar pe ei îi iubesc cel mai mult”, a mai declarat Gabi Bădălău.

Citește și:

Gina Pistol și Smiley mai îndrăgostiți ca oricând. Ce a dezvăluit blonda despre bebelușa lor: „Ne-a ales…”

Cine este bărbatul pentru care Irina Rimes s-a mutat în Franța