Toată lumea credea că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se pregătesc de nuntă, însă fostul soț al Claudiei Pătrășcanu a dezvăluit că cei doi s-au despărțit.

Vestea a fost dată de Gabi Bădălău, în direct, la Antena Stars. Cu toate acestea, Bianca nu a făcut declarații pe marginea acestui subiect, dar pare că suferă după afacerist. Cel puțin asta lasă de înțeles, mesajul postat de blondină pe rețelele de socializare.

Bianca este de părere că nu are de demonstrat nimic nimănui și că nimeni nu știe partea ei de poveste, dar mai ales, ce simte cu adevărat.

”Învață să fii ok cu persoanele care nu știu partea ta de poveste, pentru că nu trebuie să demonstrezi nimic nimănui”, se arată în mesajul postat de divă pe contul său de Instagram.

„Viata mea nu e usoara dar e frumoasa🙏🏻❤️ Cred ca dupa orice furtuna vine soarele iar ce nu “ te distruge” se autodistruge”, a mai scris Bianca pe INstagram.

Cât despre motivul pentru care s-au despărțit, Gabi Bădălău a dezvăluit ieri că Bianca Drăgușanu merită ceva mai bun decât el. Afaceristul a confirmat că pe el și pe celebra blondă din showbiz nu îi mai leagă nimic din punct de vedere sentimental. Mai mult decât atât, fiul de milionar a adus numai cuvinte de laudă la adresa fostei sale iubite, susținând că este o femeie frumoasă, ambițioasă și independentă.

”Într-adevăr, am avut o relație cu Bianca. Toată lumea știe, nu este nimic de ascuns. Nu mai avem, nu ne mai leagă nimic din punct de vedere sentimental. Nu ne mai leagă nicio relație. Am căzut de comun acord să întrerupem această relație. Bianca merită ceva mult mai bun decât mine, pentru că este o femeie frumoasă, ambițioasă și pe picioarele ei. Îmi doresc să ies elegant din această relație. Îi doresc tot binele ei și familiei ei. Referitor la nuntă, nu s-a pus niciodată problema. Nu ne-am făcut planuri niciodată de nuntă. Au fost 100% invenții și minciuni și răutăți. Niciodată! Nu există! Eu și Bianca nu am vorbit niciodată aceste detalii”, a declarat Gabi Bădălău, în direct la Antena Stars.

Citește și:

Familia regală acuzată din nou de rasism. Un document din 1968 scoate la iveală o lege controversată de la palatul Buckingham

Primele declarații ale Elenei Merișoreanu, după ce a fost operată de urgență. Cum se simte artista de 73 de ani