Gabi Bădălău este de părere că Andreea Bănică nu ar fi îndreptățită să depună mărturie în procesul lor de divorț, având în vedere că artista nici nu a trecut pragul casei lui atunci când încă forma un cuplu cu Claudia, asttfel că nu înțelege ce ar putea declara judecătorilor. Mai mult, el a făcut acuzații dure și la adresa soției sale, spunând că aproape nimic din ce zice ea nu este adevărat.

”Mă aștept la lucruri bune, sănătoase pentru copii și să se termine decizia asta. O să mai fie multe termene, multe probe, o să mai dureze din păcate. Se audiază un martor din partea mea, avocatele ei pun întrebări martorei mele și invers. Cum am spus sunt doi martori. Nu vreau să comentez ce spune Claudia, 90% din ce spune sunt baliverne. Este fosta menajera și bona copiilor, martora mea care va spune adevărul și martora ei, Andreea Bănică, care nici nu a fost în casă la noi. Nu știu ce ar putea să spună ea. Prima dată când a venit la noi în curte a fost ca să o ia pe Claudia de acasă.”, a declarat Gabi Bădălău înainte să intre în instanța de judecată, pentru Antena Stars.

Mai mult de atât, Gabi Bădălău a mărturisit că își dorește să se încheie odată procesul de divorț și să poată ajunge la un consens cu Claudia Pătrășcanu, care până acum nu a acceptat oferta lui de a se muta în București cu copiii lor.

“ Îmi doresc să vină la București cu copiii să îi creștem împreună. Îmi doresc lucruri naturale și sănătoase cum își doresc și alte milioane de părinți pentru copiii lor. Nu mai vreau scandal, nu vreau circ. Îmi doresc asta oferindu-i Claudiei și copiilor o liniște și o stabilitate financiară, o casă și școli bune. Ea vrea bani și circ și să lanseze melodii, nu a acceptat propunerea mea. Lăsăm instanța să decidă”, a mai spus Gabi Bădălău.

Citește și:

Interviu EXCLUSIV Emilia Popescu: ”Am descoperit târziu ipocrizia”

A ajuns de nerecunoscut la 70 de ani. Se deplasează doar cu ajutorul scaunului cu rotile