Claudia Pătrășcanu și soțul ei, Gabi Bădălău, s-au despărțit cu mare scandal. Artista a fost dată afară din casă împreună cu cei doi copii, iar acum au ajuns să se judece la tribunal pentru custodia copiilor.

În timp ce Claudia se concentrează doar pe copiii ei și încearcă să-i ferească cât mai mult de tot ce se întâmplă în jurul lor, Gabi își vede mai departe de viață și face noi cuceriri. După ce a petrecut o vacanță alături de Daniela Crudu, acesta a dezvăluit acum că iubește din nou. Cel puțin așa se înțelege din mesajele postate de acesta pe rețelele de sociațizare.

„Iubirea e bună când lumea e rece”,  „Dacă te-a trădat o femeie…iubește repede alta”, sunt câteva din mesajele lui Bădălău, care a dat de înțeles că în viața lui se află o altă femeie și că ar fi dat-o uitării definitiv pe Claudia Pătrășcanu, mama copiilor săi.

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au avut o nouă înfățișare la Judecătoria Sectorului 6. Întâlnirea a fost una plină de scântei și niciunul dintre ei nu s-a putut abține în a arunca o săgeată unul în celălalt.

„Să fie sănătoasă. Dacă vrei cancan-uri sau țigăneală vine soția mea și cu ea sigur faci țigăneală. E o ședință secretă. Așteptăm termenele. Sper ca doamna judecător să ia decizia cea mai bună pentru copiii noștri. Ea nu a adus martori. O consider mama copiilor și o respect. Cu siguranță se poate să fie o mamă și mai bună. Eu nu vreau custodia, vreau un viitor cât mai bun pentru copiii mei.”, a spus Gabi Bădălău chiar în fața tribunalului.

Citește și:

Tatăl lui e un cântăreț celebru și stă într-un conac, iar el a ajuns să doarmă pe străzi. Face foamea și stă la mila oamenilor

Va devenit iar tătic. A anunțat în direct la TV că soția lui e însăcinată în 5 luni