Spynews.ro a intrat în posesia celor mai noi informații cu privire la vila din Bolintin-Vale, în care Gabi Bădălău a locuit o bună perioadă de timp cu soția lui. Afaceristul a trecut locuința în acte cu suma de 140.000 de euro, însă cumpărătorul i-a dat suma de 260.000 de euro, arată sursa menționată.

Cel care a achiziționat vila din Bolintin-Vale, O.C.C, este un prieten apropiat al lui Gabi Bădălău din localitatea Roata.

Acum se pune întrebarea unde vor locui acum cei doi doi copii ai lui Gabi Bădălău cu Claudia Pătrășcanu atunci când vor merge în vizită la tatăl lor, în contextul în care afaceristul a vândut exact casa în care cei doi băieţi ai lui s-au născut, iar în acte el nu ar mai deţine alt imobil.

Gabi Bădălău nu e încă divorțat și ar deveni tată din nou

Procesul de divorț dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău trenează la infinit, chiar dacă afaceristul trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Bianca Drăgușanu, care urmează să devină și mămică și să aducă pe lume primul copil cu afaceristul. Informația, deși confirmată pe surse, nu e dată ca fiind veridică de fiul de miliardar.

Claudia Pătrășcanu și-a cumpărat recent o casă de lux, chiar pe malul mării, din banii câştigaţi de ea, fără vreun ajutor de la tatăl copiilor ei. Aceasta urmează să fie mobilată și să devină cămin pentru ea și cei doi copii.

Citește și:

O recunoști? Artista a luat prin surprindere pe toată lumea! Nu e cine crezi!

Fiica lui Teo Trandafir a împlinit 18 ani. Poză emoționantă cu Maia, din primul an de viață