Și totuși se pare că au ajuns la momentul abandonului. Au luptat, dar în cele din urmă s-au lăsat păgubași. Toată lumea se întreabă de ce acum, cum de s-a stins dragostea? Dacă Bianca a fost foarte rezervată în declarații, ea nefăcând decât să confirme despărțirea, în mod surprinzător, el a venit cu niște amănunte.

Afaceristul a dezvăluit voalat motivele separării prin intermediul unor declarații sincere, ceea ce pe Bianca a enervat-o la culme.

De ce s-au despărțit Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

Gabi Bădălău a mărturisit pentru Antena Stars că anii petrecuți alături de Bianca Drăgușanu au fost plini de învățături și experiențe, dar și că va păstra amintirea momentelor frumoase. Afaceristul a subliniat că despărțirea lor nu va fi însoțită de scandaluri sau dezvăluiri compromițătoare și a afirmat că o va respecta în continuare pe divă.

După cum bine știm cu toții, nu este pentru prima oară când cei doi aleg să se despartă. Rămâne de văzut dacă de această dată separarea va fi una definitivă.

„Au fost trei ani frumoși, cu maximă adrenalină în relație, cu multă iubire, cu multă gelozie, cu multe bune și cu rele. Am avut ce învăța de la această relație, rămân cu tot ce a fost bun și frumos. A fost și o lecție de viață pentru mine! O să o respect pe Bianca (n.r. Drăgușanu) toată viața și, din partea mea, să nu vă așteptați la scandal, mizerii, filmulețe sau ceva de genul, eu sunt bărbat”, a mărturisit Gabi Bădălău pentru sursa citată.

Despărțirea este o binecuvântare

Gabi Bădălău a ținut să-i mulțumească Biancăi Drăgușanu pentru tot și i-a dorit să fie sănătoasă, exprimând recunoștință pentru timpul petrecut împreună. Cu atât mai mult, afaceristul a adăugat că uneori, despărțirea poate fi o binecuvântare și a subliniat importanța comunicării și a faptului de a fi văzut, auzit și înțeles într-o relație.

„Îi mulțumesc Biancăi pentru tot (…). Nu poți schimba pe cineva iubindu-l mai tare. Am încercat până nu a mai fost loc de încercat, ca să nu rămân cu regrete.

Mi se pare cel mai trist să nu te vezi văzut, auzit și înțeles, iar eu tot vorbeam și îi explicam degeaba. Noi ne-am despărțit pentru că ceva nu mergea bine, iar uneori despărțirea este o binecuvântare”, a adăugat afaceristul.

Reacția furibundă a divei

Bianca Drăgușanu a părut clar deranjată de declarațiile pe care Gabi Bădălău le-a făcut după separare. Asta, chiar dacă ea însăși confirmase despărțirea.

Deși ea a fost cea care a dat vestea că nu mai este împreună cu Gabi Bădălău, blondina pare că nu este prea încântată de faptul că fostul iubit a dat declarații despre relația lor.

Se pare că declarațiile afaceristului au deranjat-o pe Bianca Drăgușanu, care a postat, recent, un mesaj ptranșant pe Instagram.

„Bărbații nu vorbesc despre relații. Bărbații nu dau declarații. PS: Penibil. Subiect inutil și închis”, a scris Bianca Drăgușanu pe platforma de socializare.

Mai mult, blondina s-a și pozat în rochie de mireasă, pentru pentru a-i face în ciudă fostului iubit, cu care, la un moment dat, era dispusă să se căsătorească.

bianca-rochie-mireasaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Vezi și Bianca Drăgușanu, declarații neașteptate: „Căsătoria dăunează sănătății și libertății!” Se mai mărită sau nu cu Gabi Bădălău?

Citește și:

Fiul Ramonei Bădescu a împlinit 4 ani. Ce a decis legat de chipul micuțului, pe care încă nu l-a făcut public

Cum se menține în formă Andreea Mantea. De așa o dietă chiar că nu a auzit nimeni! ”Pot să mănânc și 5 cozonaci!”