Chiar asta s-ar fi întâmplat și în urmă cu două săptămâni, atunci când a încercat să o sărute pe cea cu care e în proces de divorț și a implorat-o să-l ierte.

La doi ani de la izbucnirea scandalului dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu, acum mama cântăreței intervine în războiul dintre cei doi și a declarat pentru antena Stars că, deși spune peste tot că vrea să divorțeze de Claudia și o jignește mai mereu, de fapt el vrea împăcarea.

Încercări reptate de împăcare, urmate de reprize de înjurături

Femeia a povestit un episod care a avut loc în urmă cu două săptămâni, atunci când Gabi Bădălău a mers la Constanța la copiii lui. Mama Claudiei Pătrășcanu a fost de față când acesta se ruga de Claudia Pătrășcanu să-l ierte. Mai mult, la un moment dat chiar a încercat să o pupe, lovindu-se de refuzul artistei.

La scurt timp după refuzul primit, Gabi Bădălău ar fi început să o înjure, să-i vorbească urât, iar acest lucru s-ar fi întâmplat chiar și în preajma copiilor.

”Vine ca un milog, se roagă, vrea să o pupe, (pe Claudia Pătrășcanu – n.red.) îi spune că vrea să o pupe. S-a întâmplat acum două săptămâni. După 10 minute începe să o înjure, începe să o facă în toate felurile”, a povestit mama Claudiei Pătrășcanu.

Adevărul despre relația lui Gabi Bădălău cu Bianca Drăgușanu

Totodată, mama Claudiei Pătrășcanu a mai spus că a încercat să vorbească cu Gabi Bădălău, să aibă un dialog serios, în cursul căruia acesta ar fi spus că Bianca Drăgușanu e doar o aventură și doar vrea ”să-și facă treaba cu ea”.

”Gabi, acum două săptămâni, a venit după copii, vorbește cu noi, purtăm dialog, au fost niște discuții, mi-a zis dă o dracu pe aia, o psihopată, o nebună, îmi fac treaba cu ea. (Bianca Drăgușanu – n.red.)”, a mai spus Doina Pătrășcanu.

Mama Claudiei Pătrășcanu a afirmat că fiii Claudiei Pătrășcanu nu își mai doresc să meargă acasă la tatăl lor, ei fiind martori la toate întâmplările dintre Gabi Bădălău și mama lor. Femeia a mărturisit că Gabriel, fiul cel mare al artistei, chiar i-ar fi spus acest lucru și că părintele său nu ar avea un comportament tocmai în regulă.

Vezi și Claudia Pătrăşcanu a spus cu subiect și predicat de ce Gabi Bădălău refuză să divorțeze de ea: ”Mi-aș fi dorit să vină public și să spună ceea ce mi-a spus între patru ochi”

Citește și:

Interviu EXCLUSIV Ilona Brezoianu: ”Uneori, nu e bine să te crezi Dumnezeu pe pământ”

Prințul William și prințul Harry au dezvăluit statuia mamei lor. Gestul făcut de ducele de Cambridge