,,După o lungă perioadă de timp, în care am fost implicat într-o relație,…în urma nepotrivirii de caracter, am decis să rămânem amici, să rămânem cu lucrurile frumoase și să ne vedem fiecare de planurile noastre de viitor separați” – sunt rândurile scrise de Gabi Bădălău pe contul său de Instagram. Fără îndoială acesta se referă la Bianca Drăgușanu, căreia i-a spus ”adio”.

Anunțul este complet neașteptat și doar protagoniștii știu ce s-a întâmplat între ei și ce a dus la acest deznodământ.

Bianca Drăgușanu a reacționat

La scurt timp după postarea lui Gabi Bădălău, a reacționat și Bianca Drăgușanu, în stilul caracteristic, plin de ironie. ,,Mi se pare amuzant că după trei săptămâni, noi nu mai suntem împreună.“, a afirmat Bianca pentru Click!, dând de înțeles că ruptura a avut loc imediat după petrecerea din Pipera, pe care chiar ea a spart-o.

„Atât timp cât noi n-am avut niciodată un prezent, nu aveam cum să avem un viitor. Nu mă mai asociați vă rog cu acest personaj”, a mai spus blondina, de această dată pentru Cancan.

Totuși, interesant este că atunci când Gabi Bădălău posta pe Instagram că e din nou singur, Bianca Drăgușanu se proba în rochii de mreasă, așa cum se poate vedea pe contul ei de Instagram.

Motivele din spatele gestului lui Bădălău

Gestul lui Gabi Bădălău de a oferi o declarație oficială, în ceea ce privește despărțirea dintre el și Bianca, este unul destul de bizar, având în vedere că afaceristul evită să-și afișeze viața personală pe Instagram.

Este posibil ca motivul real al afaceristului pentru care a dorit să facă publică despărțirea de Bianca Drăgușanu să fie de fapt cel mai recent scandal cu mama copiilor săi, Claudia Pătrășcanu.

După declarațiile recente ale Claudiei Pătrășcanu, Bădălău este în pericol de a pierde dreptul de a petrece timp cu propriii săi copii. Este oare anunțul oficial despre despărțirea de Bianca un strigăt disperat pentru a recâștiga încrederea Claudiei Pătrășcanu?

Poate fi, mai ales în condițiile în care solista a dat un comunicat de presă ieri, în care făcea acuzații extrem de grave la adresa lui Bădălău și afirma că stilul de viață controversat al acestuia nu i-ar permite să fie un tată îndeajuns de grjuliu.

Acuzațiile Claudiei Pătrășcanu la adresa lui Bădălău

Unul dintre cele mai tulburătoare episoade povestite de Claudia a fost acela când, în noaptea scandalului din apartamentul din Pipera, când Bianca a dat năvală și a început să împartă lovituri cu o bâtă de baseball, Bădălău a sunat-o plângând, pentru că nu mai știa dacă a adus copiii acasă, după programul de vizită.

„Relatez pe scurt cele petrecute: în seara zilei de 20 februarie, probabil pe fondul tulburărilor psihiatrice cauzate de ceea ce consumă în mod frecvent și despre care s-a scris și în presă cu ocazia scandalului în care a fost implicat în seara zilei de 14 aprilie, dl. Bădălău m-a sunat plângând, să mă întrebe dacă mi-a adus copiii ( după finalizarea programului de legături personale).

El nu mai știa dacă mi-a adus copiii, era disperat, nu mai știa ce a făcut cu copiii noștri! A doua zi, mi-a spus că și-a pierdut cunoștința, susținând că a alunecat pe o sticlă și s-a lovit la cap…”, a declarat Claudia.

Vezi și Familia lui Gabi Bădălau, prima reacție după ce s-a aflat că Bianca Drăgășanu este însărcinată

Citește și:

VIDEO Fiul cel mic al lui Ștefan Bănică, la pianul tatălui. Alexandru a împlinit 3 ani și a avut super petrecere

Fiica lui Gwyneth Paltrow a împlinit 18 ani! Apple e bucățică ruptă din mama sa, dar a întrecut-o în frumusețe!