Fulgy a fost externat din clinica de reabilitare după două săptămâni de terapie și a revenit în atenția fanilor. Acesta a făcut prima declarație și a publicat primele imagini cu el.

Tânărul a revenit acasă și a făcut prima postare pe rețelele de socializare. Fulgy a publicat pe InstaStory câteva imagini cu el, după care a transmis și un mesaj.

„Aș vrea să fac un anunț de presă! Vreau să vă spun că sunt bine, n-aveam cum să fiu altfel. După cum știți, nu mai am permis. Din punctul ăsta de vedere sunt puțin dezamăgit, pentru că am fost la studio la Alex Velea și nu pot să mint, oameni buni, s-au consumat acolo substanțe interzise, THC, iarbă, canabis, după cum știți. Nu pot să las decât în trecut trecutul și să nu mai dezgrop. Orice înseamnă trecut am lăsat deoparte și mi-am învățat lecția și de data aceasta, că nu e bine să te pui cu prostul (…). Mulțumesc lui Dumnezeu că sunt un om puternic.(…) Aș vrea să îmi cer scuze față de fanii mei și față de fanii familiei mele.””, s pus Fulgy.

În ciuda faptului că a mărturisit că nu are mai are permis, Fulgy s-a filmat în timp ce era la volan și a lăsat de înțeles că se gândește să părăsească România. El a precizat că a decis să mai stea pentru o perioadă în țară, în care vrea să fie lăsat în pace și să nu mai fie în lumina reflectoarelor. „Vreau să fiu lăsat în pace. Gata cu declarațiile și viața de vedetă”, a mai spus acesta.

img-3-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Viorica a publicat pe TikTok o video în care face turul apartamantului pe care Fulgy l-a cumpărat anul acesta din banii lui, cu 150.000 de euro. În timp ce a filmat toate camerele casei, Viorica de la Clejani a mărturisit că fiul ei urmează să se întoarcă acasă și în lumea mondenă, ceea ce s-a și întâmplat.

„Ei, și acum să începem! Bucătăria… Apartamentul lui Fulgy, pentru că urmează să reapară pe micile ecrane.

Mami s-a ocupat să facă curățenie, da, da, da… Uite așa, am făcut curat în baie… Ia să vedem… Să aprindem becul frumos în dormitor. Foarte frumos! Super.
Deci, în curând, pe micile ecrane apare. Unde e?! Că mie mi-e dor de TikTok-urile lui și de toate filmările lui. Că n-a făcut rău nimănui, doar a satisfăcut poftele proștilor, să zic așa…”, a declarat Viorica de la Clejani, într-un filmuleț postat pe TikTok.

Citește și: Ce se întâmplă cu Fulgy, fiul Clejanilor, după ce a fost externat din clinica de reabilitare

Fulgy a fost implicat într-un scandal de zile mari după ce a fost surprins de către autorități în timp ce era sub influența unor substanțe interzise chiar la volan și apoi a fost implicat în mai multe scandaluri, în care l-a împlicat și pe Alex Velea. Ioniță și Viorica de la Clejani au rupt tăcerea și au decis să vorbească despre decizia lui Fulgy de a se face remarcat printr-un scandal ce a șocat o țară întreagă. Ei au mărturisit că nu sunt deloc de acord cu tot ce face fiul lor, care vrea să se facă remarcat prin scandaluri ca vedetele de la Hollywood, dar vor fi alături de el chiar și în clipele extrem de grele.

Fulgy a fost externat recent dintr-o clinică de reabilitare, după ce a primit tratament specializat și consiliere, în speranța că va lăsa de-o parte comportamentul grosolan de care a dat dovadă în ultimele luni. Fiul Clejanilor ar fi fost luat chiar de către tatăl său.

Citește și:

Adda a fost criticată de fani că exagerează în legătură cu afecțiunea de care suferă. Replica ei: „Cei care sar calul…”

A devenit din nou tătic la 50 de ani. Actorul a ținut totul secret