Unul dintre cele ma recente mesaje lăsate pe Instastory i-au făcut pe mulți să se gândească ce e cu adevărat în sufletul lui Fulgy și prin ce trece băiatul Clejanilor în această perioadă.

„Cea mai mare greșeală a mea a fost să cred că oamenii țin la mine la fel cum am ținut eu la ei.”, a scris fiul Clejaniilor.

Și alte postări îi pun pe gânduri pe fani controversatului Fulgy. Artistul face referire foarte mult la Iisus și la Dumnezeu, semn că se gândește și la lucruri mai importante. De exemplu, la o postare de pe Instagram, Fulgy a pus hashtagul #Jesus, iar alături de un Instastory, a scris „Dumnezeu cu voi”.

Fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani a fost plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile, după ce în urmă cu câteva zile a agresat un jurnalist și i-a luat telefonul cu forța. Potrivit instanțelor de judecată, Fulgy riscă să ajungă în arest preventiv, dacă nu va respecta această măsură.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 l-au numit pe Fulgy de la Clejani un pericol social, după ce a agresat public un jurnalist și i-a luat telefonul mobil din mână, cu forța. Asta nu este tot, fratele Margheritei l-a lovit pe ziarist cu pumnul în maxilar, apoi i-a transmis un mesaj de amenințare care a fost filmat de pe mobilul bărbatului căruia i-a luat telefonul.

Incidentul a avut loc sâmbătă, pe 10 iulie. Totul s-a întâmplat în fața casei sale, unde se aflau mai mulți jurnaliști. Pentru că Fulgy, pe numele său din buletin Dan Constantin Manole le-a cerut jurnaliștilor să nu mai filmeze, apoi i-a luat din mână telefonul unui reporter și l-a lovit în maxilar, cu pumnul.

„Inculpatul Manole Dan Constantin-Fulgeraș s-a apropiat de persoana vătămată și i-a smuls telefonul din mână, după care l-a introdus în pantaloni, în zona intimă și s-a îndreptat spre poarta casei unde locuiesc părinții săi. În timp ce se afla în fața porții de acces a imobilului, persoana vătămată a venit către suspect, cerându-i să îi înapoieze telefonul, moment în care Manole Dan Constantin-Fulgeraș i-a aplicat acesteia o lovitură cu pumnul în zona stângă a maxilarului.

După ce a fost lovită, persoana vătămată a fugit spre autoturismul colegilor săi pentru a apela SNUAU 112. În continuare, K.K. a declarat că, după aproximativ 10 minute, din curtea imobilului a ieșit Manole Ioniță (tatăl suspectului) și i-a înapoiat telefonul, spunându-i să plece din zonă”, este notat în referatul cu propunere de arestare preventivă, prezentat de cei de la Gândul.

Fulgy nu are voie să părăsească locuința. În cazul în care nu va respecta decizia oamenilor legii, acesta riscă să fie arestat preventiv. Potrivit gandul.ro, fiul Clejanilor va fi sub monitorizare permanentă. Polițiștii îl vor verifica de câteva ori pe zi pe Fulgy, pentru a se asigura că nu a plecat din arestul la domiciliul.

Citește și:

Demi Moore, surprinsă alături de fiica ei, în vacanță în Grecia. Cum arată actriță la 58 de ani?

O recunoști pe vedeta noastră? Acum e mămică și e și mai frumoasă!