După ce s-a aflat că Ioniță de la Clejani ar fi sunat la 112 spunând că a fost bătut chiar de fiul lui, Fulgy, tânărul rupe tăcerea și vorbește pentru prima dată despre ce s-a întâmplat în seara cu pricina.

Fiul Clejanilor a făcut o serie de dezvăluiri în emisiunea lui Dan Capatos. Fulgy a vorbit și despre episodul în care tatăl lui s-a văzut nevoit să sune la 112, deoarece băiatul lui ar fi fost violent. În lumina acestor lucruri, Fulgy l-a comparat pe Ioniță de la Clejani cu Dumnezeu și a susținut că niciodată nu ar putea să-l lovească pe Dumnezeu.

„Eu dacă dau în tata, dau în Dumnezeu, așa că nu există altceva în viața mea decât Dumnezeu. N-ai cum să-i greșesc Lui Dumnezeu. Acum nu se mai ceartă om cu om? Ce ar trebui să fac? Să mă abțin eu și să tac, să le înghit în mine, nu? (…) Vreau să spun că aurul rămâne aur, diamantul rămâne diamant, iar restul nu ne interesează. Familia de la Clejani e un diamant șlefuit”, i-a spus Fulgy lui Dan Capatos despre Ioniță de la Clejani.

În ultimele săptămâni, Fulgy a intrat în atenția presei după ce a fost prins la volan sub influența substanțelor stupefiante. Apoi a continuat să fie în prim-plan după ce a făcut o serie de dezvăluri controversate la adresa unor vedete din showbiz-ul autohton și a amenințat mai multe persoane publice, inclusiv pe sora lui vitregă, care spune că se teme pentru viața ei și a familiei ei.

Ulterior, timp de trei săptămâni, Fulgy a fost internat la un centru de reabilitare. Totuși, după ce a fost externat, tânărul a revenit cu

Totuși, ziua de ieri a fost una care a umplut paharul. După un schimb de replici controversat cu tatăl său, într-un restaurant din Capitală, o nouă informație a zguduit din temelii lumea mondenă.

Se pare că poliția a venit acasă la familia Clejanilor noaptea trecută, după ce Fulgy s-ar fi înfuriat și și-ar fi bătut propriul tată. Supărarea lui cea mai mare, exprimată cu doar câteva ore înainte de incidentul în care au fost implicați și oamenii legii, a fost legată de faptul că tatăl lui ar vrea să-l „pastileze”. De asemenea, băiatul i-ar fi cerut în nenumărate rânduri permisul de conducere care i-a fost suspendat.