Cântărețul Fuego și actorul Claudiu Bleonț, doi artiști foarte iubiți de public, au dorit să-i sprijine pe doi tineri care se luptă pentru sănătatea lor și pe alți doi copii care au crescut fără mamă.

Noi povești adevărate vor fi spuse în această seară într-o nouă ediție a emisiunii “Am ceva să-ți spun”. Fuego îi va susține pe Mădălina și George, doi tineri care își trăiesc viața împreună nu doar acasă, ci și pe patul de spital pentru că, după ce au suferit câte un transplant de rinichi, amândoi sunt acum dependenți de dializă. Iar pentru că îl iubește pe George nespus de mult, Mădălina vine în emisiunea prezentată de Sonia Simionov ca să-i spună acestuia cât de mult înseamnă pentru ea.

Sunt foarte impresionat de povestea lor și extrem de fericit că am putut să aduc puțină bucurie în sufletul acestor îndrăgostiți. Și, de ce nu, mi-ar plăcea să cânt la nunta lor”, spune emoționat Fuego.

Credit foto: Antena 1

Fuego și Mădălina

La rândul său, actorul Claudiu Bleonț vine să sprijine doi copii, Florin și Ionela, la întâlnirea cu mama lor, Virginia, care dorește să le ceară iertare pentru că a ales să plece departe de ei, la lucru, în Italia, ca să le poată oferi o viață mai bună. Tot el este cel de la care echipa emisiuniia aflat de drama acestor copii care trăiesc de câțiva ani despărțiți de mama lor.

Tot joi seara, Cecilia, o femeie care a divorțat și și-a refăcut viața cu un alt bărbat vine alături de noul ei partener să o întâlnească pe mama ei, care nu-i vorbește pentru că nu este de acord cu faptul că Cecilia se află acum într-o nouă relație. În aceeași ediție vine și Emil, care vrea să-și întâlnească mama și să o întrebe de ce l-a abandonat într-o gară, în copilărie, și n-a mai vrut să știe nimic despre soarta lui.

Deznodământul celor patru povești va fi aflat de la ora 20.30, în emisiunea “Am ceva să-ți spun”, la Antena 1.

Credit foto: Antena 1

Fuego și Sonia Simionov

Credit foto: Facebook, Antena 1 (Gabriela Arsenie)