„Sunt tare fericit! Am ajuns ieri la doamna TAMARA BUCIUCEANU BOTEZ și i-am făcut o bucurie, stând câteva ore la povești, nedându-ne seama cum trece timpul! Telefonul a sunat permanent, iar dumneaei este împlinită că lumea nu a uitat-o, că îi este aproape și că poate, dincolo de orice, să inspire prin imensitatea carierei sale! S-au scurs zeci de amintiri și reciproc, ne-am încărcat cu energie pozitivă.  Asta e ea – pozitivitate, bunătate, naturalețe și o luciditate cum rar ți-e dat să vezi! I-am dus tort, am ciocnit și i-am oferit, simbolic, distincția „DRAG DE ROMÂNIA MEA!”, pentru tot ce înseamnă ea în această țară pe care a marcat-o definitiv cu talentul său suprem!
Noi ne vedem de la 15.00, la TVR 2, la emisiunea pe care doamna Tamara mi-a mărturisit că nu o ratează niciodată, fiind pe placul dânsei ceea ce facem noi! Mulți ani fericiți, doamnă a teatrului românesc, TAMARA BUCIUCEANU BOTEZ! ”, a scris Fuego pe contul lui de facebook.

Mai mult, artistul, pe numele real Paul Surugiu, a făcut publice și două imagini cu celebra actrița. A ajuns la venerabila vârstă de 90 de ani, și deși pare ușor slăbită, „profa Isoscel” și-a păstrat farmecul din tinerețe, iar fotografiile cu ea au reușit să-i emoționeze pe fani.

Citește și: