Margherita și Viorica din Clejani îi vor interpreta de această dată pe Irina Loghin și pe Fuego și vor avea parte de o surpriză de proporții. Alături de ele, pe scena emisiunii “Te cunosc de undeva!”, vor urca în persoană Irina Loghin și Fuego. Cum vor aprecia cei doi mari artiști felul în care au fost imitați de Margherita și de Viorica, se va vedea sâmbătă seara de la ora 20.00, la Antena 1.

Credit foto: Gabriela Arsenie Antena 1

Margherita, Fuego, Viorica de la Clejani și Irina Loghin

Credit foto: Gabriela Arsenie Antena 1

Tot în această seară, pentru prima oară în acest sezon al show-ului, Șerban Copoț va îmbrăca o rochie și va încălța pantofii cu toc, ca să se transforme în Corina Chiriac. Carmen Simionescu o va imita pe Kylie Minogue, iar Cezar Ouatu se va întoarce în timp, ca să-l întruchipeze pe Little Richard, un titan al muzicii anilor ’50.

Andreea Antonescu va fi o cântăreață foarte șic, Caro Emerald, Tania Popa va trebui să-și învingă frica și, sigură pe ea, să urce pe scenă ca să-l imite pe Florin Piersic, iar Nadir va cânta în limba arabă, transformat în Amr Diab. Adrian Enache o va întruchipa pe buna lui prietenă, Monica Anghel, iar Florin Ristei va deveni, pentru o seară, incredibila Tina Turner.

Credit foto: Antena 1