„Astăzi e ziua mamei mele! Anii ne-au așezat la amândoi gânduri și tăceri în priviri, împliniri și bucuria de a ne avea unul pe celălalt. Încă îi mai greșesc și acum, dar mă iartă și întotdeauna, fără menajamente, cu sacrificii și dăruire, mi-a vrut binele, iubindu-mă necondiționat! Prin ea am ajuns ce sunt! Lupta ei de a mă face să devin artist, de a-mi împlini cumva destinul, sunt lecție pentru oricine! Îi mulțumesc că este, că va fi mult timp, că e bine și o am aproape.
Mama mea, Eugenia, nu e cea care împodobește bradul, este mama care și-a dăruit viața fiului ei, pe deplin, prin muncă, nopți nedormite, o mulțime de renunțări, doar ca eu să pot străluci. Și azi e fericită! Și sunt sigur că undeva, în sufletul ei, deși nu spune asta des, e mândră de tot ce am realizat eu, prin stăruința mea, dar și ea, prin mine! Te iubesc, mamă!
Să-mi trăiești și să fii tu, mereu! #ziuamemeimele”, a scris Fuego.

Imaginea cu Fuego și mama sa a adunat mii de la like-uri și a stârnit o mulțime de reacții din partea fanilor care s-au bucurat să-i vadă pe cei doi împreună. De asemenea, mulți dintre ei au fost impresionați și de cuvintele frumoase, de recunoștința și de iubirea lui Fuego pentru mama sa, aceasta fiind o adevărată sursa de inspirație pentru fiul ei.

 

Citește și: