După o scurtă perioadă de relaxare, în care a pictat și a imprimat nenumărate piese noi, Paul Surugiu-Fuego întâmpină primăvara în mare forță, cu o multitudine de proiecte și de suprize pentru admiratorii săi, dând astfel dovadă că este unul dintre cei mai prolifici, populari și iubiți artiști români independenți ai momentului, reușind astfel performanța de a ajunge, cu muncă asiduă, la 25 de ani de carieră, pe care-i va sărbători în toamnă la Sala Palatului și acum, în turneul național „DRAG DE ROMÂNIA MEA!”, ce ține de pe 13 pe 26 martie, ajungând în Iași, Botoșani, Bacău, Adjud, Focșani, Galați, Tulcea, Brăila, Constanța, Buzău, Călărași, Ploiești, Brașov și București, pe 25 martie, la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”, cu două reprezentații, de la 17.00 și de la 20.00.

Alături de Libertatea, partener media a multor dintre proiectele sale, va edita un album special-“DUETE CELEBRE”-care-l prezintă în ipostaze minunate, cu piese emblemă, romantic sau de joc, alături de mari artiste ale scenei românești – Irina Loghin, Mirabela Dauer, Mioara Velicu, Stela Enache, Marina Florea sau Anișoara Puică, din Basarabia. Albumul va apărea împreună cu ziarul LIBERTATEA, la toate chioșcurile de difuzare a presei, pe data de 8 martie, ca un dar pentru femeile și mamele care-și celebrează atunci ziua. Tot în turneul de care aminteam anterior, va mai lansa un super album numit “FERICIRE”, care va cuprinde cele mai noi melodii ale sale.

1 (2)SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

De asemenea, duminică, 10 martie, de la ora 15.00, pe TVR 2, va debuta noul sezon al emisiunii sale speciale de pe TVR 2, un spectacol inedit de divertisment, ce a reușit să ajungă sus în audiențe și în preferințele publicului român. Mai plin de emoții, mai dinamic, mai spectaculos, cu mai multe suprize, cu povești despre simboluri autohtone și eroi ai țării noastre, noul sezon al emisiunii „DRAG DE ROMÂNIA MEA!”, revine în mare forță.

Paul Surugiu-Fuego, gazda emisiunii, și-a propus, alături de echipa sa, să vă poarte într-o lume a calității, prezentându-vă modele veridice, oameni pentru care performanța și excelența sunt valori esențiale ale vieții și-ale parcursului lor. Desigur că nu vor lipsi momentele speciale, sensibile, diversitatea, duetele inedite și muzica de colecție, dar și bucuriile ce vor veni la pachet cu un divertisment de calitate, realizat la cel mai înalt nivel. Printre momentele speciale ale primei ediții, se numără un omagiu către Laura Stoica, dar și unul dedicat părinților. Printre invitați, îi veți putea admira pe Bianca Ionescu, Dora Gaitanovici, Gabriel Dorobanțu, Lucia Dumitrescu, Maria Gheorghiu. Iar în fiecare joi, puteți citi editorialele lui Paul Surugiu-Fuego în „TAIFASURI”!