Deși au trecut doar doi ani de când au devenit din nou părinți, Jesse, frumușelul cu ochi albastri din „Anatomia lui Grey” și soția lui au decis să-și spună „Adio”.  Cei doi nu au vrut să dea declarații despre divorț, însă au precizat că despărțirea este una amiabilă și de dragul copiiilor se vor purta civilizat.

Potrivit revistei People, Jesse și soția lui  au luat această decizie, în urmă cu mai multe luni, însă au făcut recent anunțul. Celebrul actor s-a mutat deja din casa unde locuia cu soția lui și vine doar în vizită să-și vadă copiii. „Ei au grijă împreună de băiatul și fiica lor de  câteva luni de când au decis oficial să se despartă. Jesse s-a mutat de câteva săptămâni din casă, dar merge des să-și vadă copiii”, a declarat o sursă pentru publicația menționată. Fiica lor, Sadie, are trei ani, iar fiul, pe nume Maceo doar un an.

Formau un cuplu de nouă ani

Cu toate acestea, unele publicații susțin că Jesse, care îl interpretează pe frumuselul medic Jackson Avery, și-ar fi părăsit soția pentru actrița Minka Kelly , în compania căreia a fost surprins la Paris.

Mai mult, deși Jesse a anunțat că divorțul lor este amiabil New York Post susține că actorul a fost cel careși-a părăsit soția.  „El a părăsit-o. Ei au încercat să lase impresia că s-au separat de mai mult timp, dar adevărul este că el a părăsit-o. prietenii lor sunt devastați”, a declarat o sursă apropiată cuplului pentru Page Six.

În trecut, Jesse spunea destul de des cât de mult își iubește nevasta, mai ales că ea aducea mulți bani în casă. Însă, de când a renunțat la meseria de profesor și a devenit actor celebru la Hollywood, potrivit prietenilor acestuia, Jesse s-a schimbat foarte mult. „Ea și-a investit toți banii în relația asta și și-a sacrificat viața pentru el, iar Jesse vrea acum să fie burlacul râvnit de la Bollywood. El vrea să se conformeze trendului de la Hollywood și să facă tot ce crede el că l-ar ajuta să devină mai cunoscut. Faima l-a schimbat. Acum vrea să fie singur”, a mai spus prietenul.

Actorul a depus deja actele de divorț și a cerut custodia comună a copiilor. Jesse Williams şi Drake-Lee s-au căsătorit în luna septembrie a anului 2012.  Vineri  a avut loc ultimul episod din sezonul 13 al serialului american „Anatomia lui Grey”, cu un final neașteptat. Încă o actriță a decis să plece din celebrul serial, este vorba de actrița Jerrika Hinton, care o interpretează pe doctorița Stephanie Edwards.