Există o vorbă care spune: „Uită-te la mama ta, ca să știi cum vei arăta când vei înainta în vârstă”. Iar asta pentru că genetica își spune cuvântul. Pentru Monica Bîrlădeanu (44 de ani) nu ar trebui să existe nici o urmă de îngrijorare, căci mama ei pare că a găsit elixirul tinereții. Minodora Tătărușanu, mama actriței, a împlinit 70 de ani pe 18 aprilie, dar nu-și arată deloc vârsta.

Monica Bârlădeanu a publicat pe Instagram 10 imagini în care apare alături de mama ei, în ipostaze aproape identice, alături de un mesaj emoționant. „La mulți ani, mamă blândă! La mulți ani, mamă bună! La mulți ani, mamă iubitoare! La mulți ani buni, înțelepți și binecuvântați! P.S. Tu ai mai multă vitalitate, chef de viață și entuziasm acum, la 70, decât aveai probabil la 30. Și iată că și în sensul ăsta, ești un model.
Te iubim tare tare!”.

monica-barladeanu-si-mama-ei-8SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Mama Monicăi Bîrlădeanu a trecut prin multe: divorț, doliu, neajunsuri

Puțini știu că Monica Bîrlădeanu a avut parte de clipe foarte grele la 12 ani, când părinții săi au divorțat. Însă dramele nu s-au oprit acolo. A asistat la violența dintre părinții ei, la divorț, apoi a simțit durerea de a-și pierde tatăl, care s-a sinucis când ea era la majorat.

„Separarea e destul de urâtă, dar, chiar şi aşa, mi s-a părut că e mai bine ca ei să fie fericiţi separat decât să continue împreună, dar nefericiţi.

Cred că divorţul lor m-a făcut să cred mai puţin în ideea de mariaj. N-am simţit că am această aspiraţie nici când aveam o doză de naivitate şi abia descopeream lumea.

Însă cel mai traumatizant moment a fost când, la şedinţa publică, de faţă cu mulţi alţi oameni pe care eu nu-i cunoaşteam, a trebuit să aleg între mama şi tata – să spun de cine îmi place mai mult, cu cine vreau să locuiesc în continuare.

E îngrozitor să spui „cu mama“ în timp ce-ţi ţii tatăl de mână. Nu te mai poţi uita la el de ruşine pentru că a fost nevoit să îndure umilinţa abandonului unui copil care, în momentul ăla, poate să însemne întreaga lume pentru el”, a povestit actrița în cadrul unui interviu oferit în 2017, pentru Adevărul.

În adolescență, Monica Bârlădeanu s-a confruntat și cu durerea pierderii tatălui. Actrița a lucrat de la 16 ani, pentru a-și ajuta mama cu bani.

„M-a afectat teribil pierderea lui bruscă, chiar în vara când învăţam pentru admiterea la facultate. A fost foarte dificil.

Şi, într-adevăr, a fost o adolescenţă grea, dar căreia, într-un fel, îi sunt recunoscătoare, pentru că, poate dacă noi nu eram într-o situaţie aşa de dificilă financiar, de exemplu, după plecarea lui tata, nu s-ar fi născut aşa repede în minte simţul responsabilităţii.

O vedeam pe mama neajutorată, muncea foarte mult – venea de la 30 de copii la grădiniţă, la 3 copii acasă. Şi atunci am simţit nevoia de a participa la veniturile familiei, aşa că m-am angajat prima dată la 16 ani, la o terasă lângă gară.

Am minţit că am, de fapt, 18 ani, altfel nu m-ar fi primit. Ca să nu creez îndoieli, m-am machiat mai strident, mi-am pus nişte şosete în sutien şi aşa am primit postul!”, a mai povestit actrița pentru sursa citată anterior.

Citește și: Cum arată Monica Bârlădeanu în costum de baie, la 43 de ani: „E prima vacanță cu adevărat fabuloasă după foarte mulți ani”

Citește și: Monica Bârlădeanu și misteriosul mesaj de pe brățara de care nu se desparte. Miracolul neștiut din viața actriței