Florin Ristei și Naomi, care a fost comparată cu Naomi Campbell, nu se ascund și în ultima vreme postează din ce în ce mai multe poze împreună. Cele mai noi poze publicate de artist în mediul online au atras și atenția colegilor de breaslă de-ai lui Ristei. Juratul de la „X Factor” a pus o imagine cu iubita lui în parc, într-un cadru frumos de toamnă, în timp ce o ține strâns în branțe. Imediat mai multe vedete au reacționat, printre care și Gina Pistol și Speak.

Gina Pistol l-a chestionat pe Ristei, în văzul tuturor: „Sunteți împreună?’. După ce a venit confirmarea, Gina i-a spus lui Ristei că fericirea i se citește pe chip: „Parca zâmbești altfel, simpaticule…mai pe fericire așa”. Speak a venit și el cu o tachinare, care viza îndrăgosteala lui Ristei: „Îți stă bine așa #F.I.E.R.T”.

Însă, în mod surprinzător Naomi i-a făcut și ea o declarație de dragoste în văzul tuturor. Gestul ei l-a luat prin surprindere chiar și pe artist.

Naomi și-a declarat iubirea pentru cântăreț, în văzul tuturor, și i-a spus public primul „te iubesc”.

”Sings* * Te iubesc, te iubesc, te iubesc! Fără tine nu trăiesc ”, a scris Naomi în dreptul pozei în care apare în brațele lui Florin

Ristei surprins de declarația iubitei, a reacționat doar printr-un emoticon simplu: ”@hmnaomi ?￰゚マᄑ‍♂️”. Spre dezamăgirea fanilor, el nu i-a răspuns la fel și nu și-a declarat public iubirea pentru ea.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Florin Ristei (@fristei)

Cu toate acestea, el și-a apărat iubita de comentariile răutăcioase și rasiste ale unor internauți.

„Nu există român sau american sau străin sau asiatic sau închis la culoare sau alb, există doar oameni. Când o să înveți asta, o să ajungi dreptate”, i-a răspuns Florin unui fan care a întrecut măsura.

Citește și:

Cine este, de fapt, logodnica lui Alin Oprea! ”Nu este patroană de videochat!”

Ion Ion Țiriac se însoară! S-a logodit cu jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea