Oya Basar este una dintre cele mai apreciate actrițe turcești, având în palmares numeroase premii, însă cu toate acestea viața ei nu a fost timpul una roz, ci la un moment dat a fost la un pas de moarte. Mai exact, la vârsta de 41 de ani, Oya a fost diagnosticată cu cancer, iar medicii i-au spus atunci că va mai trăi maximum trei ani. Însă, aceasta a decis să lupte și să nu se lase răpusă de această boală necruțătoare și a reușit.

Citește și: Pentru ea timpul se pare că stă în loc.  Claudia Schiffer, apariție de excepție la un eveniment. La aproape 50 de ani, arată ca la 20| Galerie foto

A învins cancerul

“Am fost diagnosticată cu cancer, dar m-am tratat. Au trecut mulți ani de atunci, iar acum pot sa spun că mă simt foarte bine.  Cred că a contat atitudinea pe care am avut-o față de boală. Nu am luat cancerul în serios. Când mi s-a pus diagnosticul, mi-am zis: este doar o gripă, o răceală, trebuie să mă comport ca atare. Întotdeauna am văzut jumătatea plină a paharului”, a declarat Oya.

Actrita Oya Basar (61 de ani) este una dintre cele mai titrate din Turcia, fiind totodată și producător de televiziune. Pe de altă parte, Ezgi Asaroglu a dezvăluit că s-a tratat anul trecut de depresie, potrivit presei din Turcia, după ce a suferit cumplit  din cauza despărțirii de  iubitul ei, actorul Keremcem. Inițial,  ziarele turcești  invocau drept cauza a depresiei sindromul “burnout” (n.r. – epuizare), însă, ulterior, au apărut imformații că Ezgi ar fi suferit cumplit din cauza lui Keremcem, colegul de platou al actriței, cu care ar fi trăit o intensă poveste de dragoste și de care s-a despărțit.

Oya Bashar și Ezgi Asaroglu vor putea fi din nou urmărite  in noul sezon al serialului “Bahar:Viață furată”, care se va difuza  din 13 iulie, de luni pâna vineri, de la ora 20.00, la Kanal D.

Citește și: