Potrivit apropiatilor cantaretului, Freddie Mercury si-a petrecut ultimele zile din viata cumparand cadouri pentru prieteni si aranjand ca acestia sa primeasca diferite atentii de sarbatori si dupa moartea sa.

Potrivit lui Peter Freestone, prietenul lui, artistul, care a murit in 24 noiembrie 1991, „se gandea mai mult la celilalti decat la propria persoana. Stia ca oameni ca mine sau Joe o sa avem grija de el. Asa ca putea sa se gandeasca linistit la prietenii sai. Ii facea atata placere sa faca asta”.

„Avea o agenda cu datele de nastere a tuturor prietenilor. Incerca sa se asigure ca nu uita pe cineva. Imediat ce intalnea o persoana care ii placea, o adauga in agenda. Obisnuia si sa trimita bilete de multumire dupa fiecare intalnire la masa. Era un adevarat domn”, spune prietenul artistului.

Elton John a povestit ca l-a vizitat pe Mercury in ultimele sale zile de viata si l-a gasit in varful patului, facand cumparaturi. Elton John nu si-a dat seama ca prietenul sau cumpara lucrurile pe care isi dorea sa le primeasca toti cei la care tinea, dupa moartea sa. Ceea ce s-a si intamplat.

Vezi si Aceasta a fost ultima dorință a lui Freddie Mercury, înainte de a muri. De ce a cerut să fie ridicat din pat. S-a aflat după 28 de ani!

Citeste si: