Filip Maria, care va împlini 33 de ani pe 25 aprilie, i-a luat-o înainte fratelui său celebru, în ceea ce privește însurătoarea. Mezinul familiei, Filip, și aleasa lui, Mariana, au spus „DA” în weekendul 25-26 martie, iar cumnata Gina Pistol, care și ea se pregătește de nuntă, a publicat pe Instagram o poză superbă de la cununie. Ulterior, și Smiley (39 de ani) a urcat o poză în online cu fratele lui și soția acestuia.

În imaginile respective, mirii apar lângă tort, suflând în lumănare. Amândoi sunt eleganți, dar ținuta Marianei atrage atenția, de departe. Bluza cu bretele, decolteu generos și peplum se combină fericit cu fusta amplă, midi. Ținuta, în culoarea untului, a fost accesorizată cu pantofi negri, iar coafura a fost simplă, cu bucle lejere. Filip și Mariana au avut un tort cu trei etaje, pe care tronau două figurine-cățeluși și o inimă, în care erau scrie inițialele lor, „M&F”.

Cu ce se ocupă fratele lui Smiley

Mariana Vlad, soția fratelui lui Smiley, deține o firmă de catering care livrează, în special, către corporații, așa că și ea, și Filip vorbesc bine limbajul afacerilor. Filip Maria este manager general, „creierul” de la HaHaHa Production, casa de producție a lui Smiley. În 2015 s-a alăturat familiei HaHaHa, iar de atunci Filip a evoluat și a ajuns să țină în mână frâiele afacerii și chiar să o transforme într-una profitabilă. În 2018, cifra de afaceri ajunsese la 2 milioane de euro, potrivit Capital.ro.

frate-smiley-cununie-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

“Înainte să vin la HaHaHa Production credeam că lucrurile sunt mai simple și mai clare. Nu îmi puteam imagina dinamica acestei companii privind din afară. Acum 3 ani aveam doar 8 angajați în timp ce în 2018 am ajuns la 26 angajați. Odată ce am înțeles cum funcționează lucrurile, am implementat o structură de departamente funcționale creând mai multă ordine în organizație. Cred că a fost prima și cea mai importantă măsură, deoarece compania se afla deja la un nivel la care avea nevoie de asta și astfel am reușit să creștem an de an”, povestea Filip pentru Capital.ro.

Filip Maria a absolvit Liceul Zinca Golescu din Pitești și Universitatea Tehnică de Construcții București, Construcții Civile Industriale și Agricole. În 2019, Filip Maria a câștigat premiul Managerul Anului, în cadrul Galei Capital: Eroii Anului 2019, pentru impactul puternic pe care compania pe care o conduce a avut-o pe piaţa industriilor creative din România.

„Am fost uimit şi măgulit când am auzit că am câştigat acest premiu la o gală la care sunt prezente personalităţi atât de importante din business-ul românesc. Este prima dată când în familia noastră altcineva în afară de Smiley urcă pe o scenă. De 6 ani de zile, pe lângă frate, mamă, tată, numesc „familie” şi colegii de la HaHaHa Production, compozitori, producători, artişti, echipa de management şi administrare.

Premiul pe care eu l-am primit este în egală măsură şi premiul lor! Eu cred că România are nevoie de entertainment în business şi de business în entertainment şi le mulţumesc celor care ne ajută şi ne încurajează să ne continuăm visul şi drumul către cea mai bună piesa”, spunea, Filip Maria, la acel moment.

Citește și: Cum arată fiica lui Smiley și a Ginei Pistol. Imaginea a dispărut rapid de pe Instagram

Citește și: În sfârșit! Gina Pistol și Smiley fac nuntă: „Deja Andrei a intrat în pâine”