Iar actrița Reese Whiterspoon a răspuns curiozității fanilor săi, postând pe Instagram o fotografie cu fratele său mai mare, John D. Witherspoon.

Deși acesta este agent imobiliar, Reese îl laudă pentru cu totul alte calități: se pricepe la mai toate dispozitivele electronice, curăță filtrele de aer condiționat, poate să afume peste 2 kilograme de coaste pentru o petrecere, să schimbe filtrele de ulei. ”Toate aceste calități sunt foarte apreciate de sora sa! Te iubesc, frate mai mare!”, scrie Reese pe rețeaua de socializare.

În plus, de fiecare dată când se află în Nashville, Reese are șoferul său personal, tot în persoana fratelui ei, mai scrie actrița din ”Studenta de la Drept” pe rețeaua de socializare.

În finalul mesajului, mai în glumă, mai în serios, actrița îi transmite fratelui ei că are probleme cu wifi-ul și ar aprecia niște ajutor din partea sa.

La vederea fotografiei în care frații Whiterspoon sunt pozați în mașină, fanii nu s-au putut abține să nu observe cât de mult seamănă cei doi.

”Zici că sunteți gemeni! Așa un frate dulce!”, exclamă cineva.

Vezi și Reese Witherspoon, incident nefericit. A căzut pe scări după ce a petrecut toată noaptea la ziua lui Jennifer Aniston

Citește și: