Mirii nu au vândut pozele vreunei reviste, așa cum procedează majoritatea vedetelor. Au permis familiei să posteze pe rețelele de socializare fotografii cu momentele cheie ale evenimentului.

poza de familieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Astfel, rochia miresei (surprinsă roșind), cu un decolteu îndrăzneț, atât în față, cât și în spate, a fost pozată din toate unghiurile.

La fel și tortul din ciocolată albă, care s-a dovedit a fi unul destul de tradițional, împodobit cu flori și cu statuetele reprezentându-i pe miri.

Cât despre mire, Barron Hilton, de 28 de ani, cel de-al treilea născut al cuplului Richard și Kathy Hilton, acesta a fost surprins privindu-și soția în cel mai dulce mod sau dansând cu mama sa. Acesta a cerut-o de soție pe aleasa sa în octombrie 2017.

Unul dintre frații Hilton a lipsit

La nuntă, Paris Hilton a venit cu logodnicul ei, Chris Zylka, iar Nicky Hilton împreună cu soțul, James Rothschild, dar și cu fetița sa de aproape 2 ani, îmbrăcată într-o rochie asortată cu a sa, bleu.

Marele absent de la petrecere a fost al patrulea copil al familiei Hilton, Conrad, cântăreț, care nu apare în niciun instantaneu. Acesta i-a trimis însă urările sale fratelui său, atașând și două dintre cele mai recente piese ale sale.

Foto: Instagram

Vezi și Ce avere are Paris Hilton, una dintre cele mai frumoase și celebre moștenitoare din lume. Ce nu știai despre ea

Citește și: